16 juli 2009

Uteplass og gjester
Gjester kommer og vi skal kose oss på uteplassen. Et superhyggelig ektepar kommer som vi har kjent i snart 15 år. Legger ut et par inspirerende bilder fra Ralph Lauren. Klikk her for å se mer. Litt tapas og litt vin og litt jordbær er klare.

Sola skinner og livet er herlig.

Ha en fin dag. Og takk for besøk på min blogg. Det gjør det så givende og inspirerende!

Avslutter med et vers jeg fikk da jeg var 10 - 12 år i min minnebok: Tro ikke alt hva du hører, si ikke alt du vet, da sparer du mange bører på sinn og samvittighet.

Klem Ingunn

5 kommentarer:

 1. Bildene er helt etter min smak. Elsker svart/hvitt.

  SvarSlett
 2. Hei snupp!
  Ja, samme versene hadde jeg i min minnebok....tenk at den tradisjonen ikke finnes lenger.....
  (..har vi begynt å bli voksen...?)
  Over til Ralph Lauren, svart/hvitt har jo kommet på banen for ett par år siden, nå kommer det til å komme mer og mer er min profeti...Både du og jeg er jo tilhengere av kontraster....jeg tror også de som bor i hvitt på hvitt kommer til å innføre farge etterhvert....allerede er jo de duse gammeldagse grønn og lyseblå på vei....
  Det er jo sånn i interiørmoten, etter lyst kommer mørkt, etter minimalistisk kommer pynt og pø.....
  Jeg elsker rustikke blandet med det klassiske, og litt koselig innimellom....men småblomstret romantikk ble jeg ferdig med i tyveårene....
  (..sier jeg som nettopp har kjøpt strykebordtrekk på Sweet Memories nettbutikken.....i full blomst..men jeg trengte det, det var på tilbud, og det skal stå i garderoben..)
  Det ble et langt svar!!
  Ha en fiiin dag, kos deg med gjester,
  klem, M

  SvarSlett
 3. Tusen takk for kjempehyggelige kommentarer på bloggen min :) Så koselig å høre at du synes sykepleiere gjør en god jobb :) Ralph Lauren er forresten min ultimate favoritt. Herlige bilder!

  SvarSlett
 4. Heihei :-)
  Kos dere med solen!

  Nydelige bilder du viser!
  Klem J

  SvarSlett
 5. Å tusen takk for det!
  Og i lige måde......det er et herlig fellesskap på NIB, og så er det jo alltid noen som man føler mer tilhørighet med, og sånn har jeg det litt med deg!
  Nå må jeg komme meg ut av soffa`n og få tak i strykebrett trekket. Kjenner jeg meg selv rett, så blir det VELDIG gøy å stryke de første fem minuttene, hehe...
  Ha det fint!
  Klem,M

  SvarSlett