15 juli 2009

Grå eller sort gulvpynt?Jeg har sprayet i går, og her er resultatet. Litt mykere uten helt sort? Tror det får være slik til jeg får oversikt over hva vi trenger.

I morgen kommer den hvite nye sofaen og vi trenger puter og kanskje et teppe under for å binde det sammen. På Slettvoll (jeg var innom der i vår) sa de at jeg skulle prøve med og uten teppe - så ser man hva som er finest. Hva synes du om tepper?

Ha en fin-fin onsdag.

Klem Ingunn

3 kommentarer:

 1. Det synes jeg ble veldig fint! Jeg er veldig pro tepper, for det gjør det litt lunere og mer hjemmekoselig. Men ønsker du en strammere stil, kan det være superlekkert uten tepper også. :D Jeg er ikke mye til hjelp med andre ord.
  Klem, Christine

  SvarSlett
 2. Vad fint rum, skänken är underbar! Jag är lite anti mattor, tycker de är dammsamlare men några har jag ju förstås ;-) Men bra tips, prova med och utan så ser ni snart vilket ni tycker mest om.

  kram Mia

  SvarSlett
 3. Så fint det ble.Jeg er faktisk helt avhengig av å bruke Tepper under både salongen og spisestua.Det blir så mye lunere med disse under,og her har det nok blitt litt utskiftninger etter hvert.Ser jeg et teppe som jeg liker og synest passer så blir det som regel med hjem!Men det ser dere vel når sofaen er på plass,hva som blir det beste,klem

  SvarSlett