26 juli 2009

Enkel designDette er stilig synes jeg. Enkelt, delikat og beroligende. Det blir fort rotete og møkkete, men tar man hensyn eller ikke har småbarn kan kanskje dette være noe? Tenk å sitte her å blogge tenker jeg?

Den kule stolen er en Kartell som ble laget i 2002. Se her om du liker stilen. Eller her om du vil se lampen vår som vi er blitt veldig glad i. Den ble kjøpt på Hilmers Hus på impuls.

I dag skal vi jobbe på Bislett hele familien. Gøy når man først er i gang, og været skal visst bli bra. Før det tar vi siste listing i kjellerstua, og tar et strøk på toalettet. Linda skal male 3 bilder til dette rommet, så mandag må vi kjøpe lerrett og farger. Gøy å se hva det blir, men noe rødt bør det være.... Fordi alle rom i kjelleren har noe rødt i seg (i tillegg til hvitt og beige).

Ha en fin-fin søndag.

Klem Ingunn som også feirer bryllupsdag i dag :)

5 kommentarer:

 1. Likte veldig godt lampen deres men stolen kan jeg styre meg for. Det er stilig og rent men ikke helt min stil.
  Våknet til sol i dag, håper det varer.
  Ha en fin dag med familien.

  Fra mistin

  SvarSlett
 2. Gratulerer med bryllupsdag! Og for et lekkert inspirasjonsbilde. Jeg skulle gjerne hatt et stort nok soverom til å få plass til en slik krok. Kanskje drømmen går i oppfyllelse nå som vi snart er på boligjakt.
  Ha en super dag!
  Klem, Christine

  SvarSlett
 3. Gratulerer med bryllupsdag! Liker veldig godt stilen din! Enkelt, rent og ryddig! Så fine bilder fra hjemmet ditt lenger nede!

  Ha en fin søndagskveld!
  Klem gry

  SvarSlett
 4. Hei og tillykke med bryllupsdag!!! Gratulerer!! Så fine stoler du viste i forrige innlegg!! Ha en fin uke, klem fra Marianne

  SvarSlett
 5. Tillykke med bryllupsdagen idag, håber I har fejret den på behørig vis!

  Klem fra Helle

  SvarSlett