20 juli 2009

Koselig hjem

Hvitt og brunt liker jeg godt for tiden. Gjerne med store møbler, og blomster. Har man småting er det lurt å samle det i grupper. Helst i oddetall har jeg lest. Og ulik høyde.

I dag har vi vært på Aker Brygge og kost oss (på Lektern). Vi satt i 3 gode sofaer i rotting, med hvite puter i og tok livet med ro. Livet er herlig når man har familie på besøk og store og små er sammen. Da stopper tiden opp.

Ha en fin mandag. Nå roper mannen på meg for hjelp på kjøkkenet (han lager blåskjell som skal gratineres i ovnen etterpå).

Klem Ingunn

5 kommentarer:

 1. Aker brygge er nydelig :-) Elsker den plassen!

  Håper dere har hatt en fin kveld!
  Klem J

  SvarSlett
 2. Hei og tusen takk for herlige små-kommentarer inne hos meg. Det er gøy å komme inn på nye blogger for min del også. Det er så lett å kjøre seg fast i et spor og bare besøke de man kjenner godt til fra før. Men her synes jeg du viser mye fint, og jeg kommer sikkert til å komme innom deg igjen jeg. Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 3. Nydelige inspirasjonsbilder. Liker de store mørke møblene sammen med det lyse. Av en eller annen grunn får dette bildet meg til å tenke på koselig høstkveld med stearinlys og kakao. (Tror jeg gleder meg litt for mye til høsten;)
  God natt!
  Ingvild

  SvarSlett
 4. He he. Tenkte det samme da jeg la det ut. Altså at det minnet om høsten. Tror jeg må være enig i noe jeg har lest; bloggere ligger foran årstiden.

  Sov godt de som er innom sent...

  Klem Ingunn

  SvarSlett
 5. Skrevet fra Lindas (min datters rom). :)

  Hilsen ingunn

  SvarSlett