31 juli 2009

Rødt er friskt!Vi har en etasje som vi har litt rødt i alle rom. Det er denne etasjen vi maler hvitt igjen pga vannskade. Vi skulle vært ferdige, men siste del går såååå tregt. Noen som kjenner seg igjen?

Ha en fin fredag. Ukens aller beste dag synes vi.

Klem Ingunn

PS! Madonna-konserten var super. Vi sto i kø fra kl 16.00 og var hjemme ved midnatt, men vi fikk plasser på første rad og så og hørte veldig bra. Dama er supersprek, og showet var imponerende! Glad jeg gjorde det!


6 kommentarer:

 1. Så fint med rødt innimellom. Bokhylla likte jeg. Hvor er den kjøpt?

  Anne

  SvarSlett
 2. Hei Anne,

  Bokhylla er fra Living. Den er vi glad i fordi den tar 2 bøker utenpå hverandre. Altså en bok foran den andre. Jeg har jobbet i bokbransjen før, og har mye bøker. I tillegg er den veldig stilren og litt blank. Det liker vi :)

  SvarSlett
 3. Jeg var også på konserten og er ikke enig i anmelderne som syntes hun var sur og sutrete. Hun har ironi og spøkte med det alle i publikummet tenkte; kan ikke det jævla regnet slutte. Men på tross av været, hele publikummet tok av og jeg blei faktisk varm når jeg hoppa og sang. Helt rå stemning.

  SvarSlett
 4. Stilig!

  Og- heldig som var på Madonna :)

  SvarSlett
 5. Jeg har alltid likt rødt, men ikke klart å mikse det inn i interiøret her (mest pga de arvede persiske teppene vi har - blir bare feil med rødt til). De bildene du viser trodde jeg først var proffe, dvs. hentet fra nettet - "ta det til deg". ;)

  SvarSlett
 6. Takk Moderne Retro. Det varmet.

  Ingunn :)

  SvarSlett