22 juli 2009

Inspirasjon arbeidskrok


Å ha en fin plass å blogge på er viktig for oss interiørbloggere. Her er et lekkert inspirasjonsbilde fra Riviera Maison. Jeg liker så godt det rene og hvite sammen med den rokokko-inspiererte stolen og det litt mer enkle teppe. Se mer her om du liker stilen.

Ha en fin onsdag. Her pusses det så nå er nesten hele huset dekket av et fint støv. Heldigvis er alle 4 i arbeid. Takk til supre ungdommer for gressklipping, klesvask og maling.

Ha en fin dag, enten du her hjemme, borte, har ferie eller er på jobb/skole.

Ingunn


Litt fakta om rokokko: Opprinnelig kom møblene i 1735-1770, men i ca 1840 (-til begynnelsen av 1900) kom det som heter nyrokokko. Møblene forandret seg litt gjennom årene, men spesielt nyrokokko møblene var veldig populære. De lagde dem til og med her til lands. Men selv om du kanskje har en slik stol stående, så kan det være fullt mulig at den er importert da dette også var vanlig.


7 kommentarer:

 1. Kunne være lækkert at have blogge-plads på det skrivebord! Mit bord ville vist ikke se så ryddeligt ud ret længe, men derfor kan man jo godt drømme......

  Klem fra Helle

  SvarSlett
 2. Jepp! Det var et drømme skrivebord. Jeg ønker Ikea-sponplate-arbeidsbordet vårt dit pepperen gror. Men det drar jo ikke av seg selv da.

  Ha en herlig ukeslutt:)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Jeg hadde ikke sagt nei takk til det vinduet heller :)
  Jeg ønsker meg et ordentlig skrivebord, skulle egentlig bare mangle, når jeg skriver hele tiden?
  :D
  Jeg har ikke plass akkurat nå, men jeg har et veldig sjarmerende på vent i boden....og rokokkostol har jeg jo........"drømme drømme".......
  Jeg har også kjøpt skilt av damen i ditt forrige innlegg...men ville ikke vise det på bloggen fordi det er familienavnet...
  Ha en fiiiiiiiiiiiin dag i morgen,
  nattaklem fra arbeidskroken....sofaen..
  ;D
  M

  SvarSlett
 4. Åh jeg bare elsker Riviera Maison. De har såå herlige bilder!!

  Har du fått skiltene dine fra Veronicas bloggshop enda? De er så fine, og jeg har tenkt å bestille et så snart vi vet hvilket barnenavn som må tilføyes :)

  Ønsker deg en fin torsdag.

  SvarSlett
 5. Jeg elsker rokokko stilen, spesielt de svungne beina. Jeg er på leting etter et lite kjøkkenbord (4 pers) i rokokko stil - syng ut om dere kommer over noe :-)

  PS - flott blogg!

  SvarSlett