01 oktober 2009

Endelig mer lys!
Før så vindu slik ut (klikk for større bilde):

Her er bordet pyntet til jul
Vi har hatt et blyglassvindu siden vi kjøpte huset, og vekslet mellom å like det og ikke. Vi kunne ikke se ut gjennom det gamle, og åttitalls-pastell farger passet ikke så godt til vår stil. Nå har vi byttet til vindu med sprosser og her er resultatet. Før bildet ser du nest nederst. 

Mens jeg tok bilder, tok jeg litt bilder rundt omkring i huset. Jeg liker godt pynt om det er samlet i grupper. Og ikke har for mye farger. Glassene står fremme og brukes til brus eller vin når vi skal ha mer festfølelse. Uteplassen har falt til ro for høsten og vinteren og pakkes snart sammen under presenning. Sidebordet i skinn med speil over liker vi godt, og minner oss om flyttingen. Fordi vi kjøpte det samme dag som vi solgte rekkehuset. Minner er viktige om jeg kan skrive noe banalt.

Apropos minner; bilde av en guttegjeng viser vakre svigerfar fra håndballbanen. Bildet ble sendt til sønnen vår fra Fagernes og jeg har kjøpt ramme på Ikea. Veldig koselig. :)

Ha en fin-fin dag. Jeg har feriedag, og nyter livet. Anders gjør matte, og Linda jobber på Tusenfryd. Takk for mange hyggelige kommentarer.

Varm klem Ingunn

9 kommentarer:

 1. Jeg synes det ble veldig pent når du byttet vindu. Jeg ville nok byttet vindu hvis det var mitt hus.

  SvarSlett
 2. Hei Ingunn! Veldig fint med nye vinduer, det passer hos deg, som har så ren og klar stil. Blir alltid glad for kommentarene dine inne hos meg:) Linda

  SvarSlett
 3. Kjempe fint ble det og mye mye mer lyst! Fine bilder du viser av resten av huset også! a en fin kveld. Linda

  SvarSlett
 4. Ble jo så mye finere og passende med det nye vinduet!Hadde akurat maken vindu i huset vårt også,bare det var litt lengre og smalere.Men dette skiftet vi ut for noen år siden!Må si at jeg liker stilen din veldig godt,klem

  SvarSlett
 5. Ja, jeg ville nok byttet, det ble jo et helt annet rom, selv om utgangspunktet var veldig bra. Du har utrolig god smak og en fin blogg! :)

  SvarSlett
 6. Held og lykke med jeres nye vindue, det giver vist en del mere lys end en blyindfattet rude.

  Selvom jeg kan lide charmen ved den gamle rude!

  Klem Helle

  God weekend til jer!

  SvarSlett
 7. Du har bare en helt vidunderlig spisestue!! -Og det nye vinduet ble svært bra! :)) Gamle blyglassvinduer er sjarmerende, men de stjeler ufattelig mye lys, så jeg skjønner at du valgte å bytte det.

  Klem, Ann,
  Interiørbloggen Glassveranda.

  SvarSlett
 8. Kjempe-lekker spiseplass, Ingunn!! ... og helt klart et vellykket valg å bytte ut blyglassvinduet!! Nå ble det mye lysere:) Kjempe-fint!

  Ha en strålende dag, vennen!

  Klem klem
  Anette:)

  SvarSlett
 9. hei, fant tilfeldigvis bloggen din under spiseplass-bilder :D
  La meg til som følger med en gang ;)

  LIker lampa di! Har akkurat den samme lysekrona på kjøkkenet mitt nemlig :D

  klem susi ;)

  SvarSlett