27 oktober 2009

Bord med sjel

Jeg har tatt bilder i heimen i dag, men ikke fått de overført til macen. Så jeg nøyer meg med et inspirasjonsbilde. Fagernes var flott, selv om været var grått. Mine svigerforeldre er så spreke og hyggelige å være sammen med og rakfisk med tilbehør skapte fest :)

På veien hjem kjøpte vi 10 vellagrede fileter fra Nordaker gård - det er de som oftest vinner prisen for beste rakfisk. Som kåres av en jury under den berømte Rakfiskfestivalen på Fagernes. De vet ikke hvilken leverandør som eier fisken de smaker på, så her er det kvalitet hele veien... Har du interesse for fest og moro for voksne, meld deg på!

Har du forresten smakt rakfisk? Og hva synes du?

Klem og sov godt Ingunn6 kommentarer:

 1. God morgen!
  Rakfisk er nydelig, servert med det riktige tilbehøret.
  Har selv ikke vært på denne "begivenheten", men har gode venner som er der hvert år sammen med kjenfolk på stedet.
  En god dag ønskes av Anette Willmine

  SvarSlett
 2. Rakfisk er en favoritt! Liker å spise den i lefse og har nok litt mer tilbehør enn de garvede spiserne.
  Flott bord, skulle gjerne spist rakfisk ved det bordet;)
  Ha en fin dag og klem;)

  SvarSlett
 3. Nydelig bilde, og nydelig bord. Er på utkikk etter et slikt om dagen.

  Rakfisk ja..Jeg har begynt å få litt mer sansen for det de siste årene. Er vanlig med opptil flere rakfisklag i familien så egentlig rart jeg ikke er overbevist. Lefse og andre godsaker liker jeg ;)

  Ha en herlig tirsdag!
  Klem

  SvarSlett
 4. Hmm...som svensk blir jag lite osäker nu...rakfisk är det torr fisk eller är jag helt ute och seglar nu!? Tror inte att jag smakat det- ännu! :-) Ha en fin dag! kram alexandra

  SvarSlett
 5. Rakfisk er dessverre ikke spiselig fisk, spør du meg. Men......jeg er gjerne med på festen som hører til. I år har jeg fått løfte om røkelaks når de andre spiser den fæle fisken. Vi pleier også å kjøpe hos Nordaker i Valdres. Men kos deg med fisken! Klem Jorunn

  SvarSlett
 6. Nydelig bilde du viser!! :)

  Rakfisk...har jeg faktisk aldri smakt :o

  Klem, Ann.

  SvarSlett