27 oktober 2009

Nydelig sengetøySengetøy er viktig for meg. Etter at jeg besøkte min bestemor som liten, og oppdaget nystrøket knitrete sengetøy, er jeg blitt bevisst på forskjellene. Glatt og kjølig mot huden er det beste jeg vet. Og helst dundyne inni :)

Her viser jeg noen inspirasjonsbilder. Detaljer i rommene setter prikken over i-en. Se den fine stigen på det øverste bilde, og de fine gamle bildene på det nederste.

Har du noe sengetøyfavoritt?

Klem Ingunn som takker for alle koselige kommentarer - jeg blir helt rørt...

PS! Det siste jeg kjøpte var dette.

5 kommentarer:

 1. Herlig! Å legge seg i vakkert sengetøy er luxus og komfort og man sover faktisk bedre, synes jeg.
  Jeg har vokst opp med rullet sengetøy som var blottet for krøller. I dag klarer jeg ikke å legge i sengetøy uten at det er krøllefritt.
  Jeg er alltid på jakt etter god kvalitet som tåler og vaskes på 95 grader og som har stoffkvalitet og sømmer som holder mange år.
  Jeg har, som veldig mange andre, blitt fristet til å kjøpe billige sengesett fra Kid. Men, nå har jeg kjøpt mitt siste. Tre (av fem kjøp)ganger har jeg måttet reklamere på sengesettene. Hull i stoff to ganger og søm som har gått opp + løse knapper.
  Da man er vokst opp med Høie-kvalitet blir bare dette for dårlig!
  Tettvevd egyptisk sengetøy derimot...
  Ha en deilig dag!
  Klem fra Anette Willemine

  SvarSlett
 2. hehe, ble nesten litt flau her jeg sitter - jeg må være utrolig dårlig på sengetøy :O) jeg burde unne meg noe deilig og lekkert snart! Vi har flere damask sengesett (merke vet jeg ikke), som er kjempedeilige! men, aldri strøket dem :)

  Ha en superduper dag!

  Klem fra Lisa som burde løpe å kjøpe nye dyner og sengesett! :)

  SvarSlett
 3. Jag och maken fick sängkläder från Gant när vi gifte oss och de älskar jag!! Men de kostar ju en del!! Att lägga sig i en renbäddad säng är lyx!! kram alexandra

  SvarSlett
 4. Helt enig! ELSKER sengetøy! Ha en fortsatt fin uke! -vivian-

  SvarSlett
 5. Hei
  Sengetøy er kjempeviktig for meg,stryke gjør jeg ikke men rent må det være,skifter annen hver dag om sommeren og hver tredje ellers.Rent sengetøy er det beste jeg vet så det synes jeg at jeg fortjener. Min favoritt er 100% bomull og tett veving,ikke grove -sover naken hele året. Merke spiller ingen rolle men foretrekker lyse farger uten svære amerikanske flagg. Favoritten er kjøpt på salg på Ikea for 49!!! kr settet, dødsdeilig og til og med knapper i åpningen.
  Ha en fin dag
  Trine

  SvarSlett