04 oktober 2009

Hvitt og lystHvitt interiør er så fint, selv om det nå er litt mørkere toner i motebilde. En dag har jeg lyst på hvitt gulv. Er det fint i virkeligheten, eller blir det upraktisk og litt vel anemisk? Noen som har erfaring?

Nå er det søndag, og vi er late. Har trent hardt en time, og tenker på å støvsuge og rydde klær, men motivasjonen lar vente på seg. Robinson på TV med blåbær og krem blanda med vaniljesaus hjelper nok på energien.

Ha en fin søndag og uke.

Klem Ingunn

13 kommentarer:

 1. Selv er jeg veldig glad i hvitt interiør.. Synes det er veldig praktisk, lett og sette til farger og fornadre inntrykk etter årstidene.
  Hvitt gulv har jeg ikke testet.

  SvarSlett
 2. Når jeg engang får gjort noe med kjøkkenet, skal jeg legge tregulv, og male det hvitt. Høres upraktisk ut, men drømmer om det likevel. Har erfaring med den nye vannbaserte gulvmalingen som er god, og lys grå fungerer fint!

  SvarSlett
 3. Ingen hvite gulv i dette huset, men jeg vurdere å male trappen hvit...
  Liker også det lyse, frisker opp med farger i tekstiler og annet:)
  Robinson her også:)
  Klem, Lene

  SvarSlett
 4. Nydelig med hvitt. Vi hadde hvit trapp en stund (før vi la eikeparkett på trinnene). Var upraktisk, men lekkert. :)

  SvarSlett
 5. hei...
  så hyggelig at du har lagt deg som følger hos meg:)nydelig bilder du viser....
  vi ses vel på Lillestrøm fredag?
  klemmer edda

  SvarSlett
 6. Hei Ingunn :-)
  Så herlige bilder du viser igjen. Hvitt er jo bare så lekkert :-) Og jeg har forelsket meg i den stilen med hele mitt hjerte. Jeg har kunne tenkt meg å malt gulvene på soverommene hvite etterhvert. Men må nok litt overtalelsesevne til for å overbevise mannen ;-) HohO! Vi får se :-)

  Håper du får en flott kommende uke!
  Klem J

  SvarSlett
 7. Ååååååså mye lekkert, det hvite hadde glidd perfekt inn hos meg ;=)
  klem bella

  SvarSlett
 8. Hei Ingunn!
  Vi har hvite tregulv i nesten hele huset. Kan ikke tenkte meg noe lekrere, men vær forberedt på MYE vasking og støvsuging! Blir også lett merker etter stilettheler eller om man er uheldig å miste noe i gulvet. Lekre bilder forresten!
  Hilsen Mari :)

  SvarSlett
 9. Hei:)
  Takk for besøk og kommentar hos oss!
  Gjør jo bloggingen litt lettere når man er to;)

  Så fine inspirasjonsbilder fra hjemmet deres (etiketter).. likte veldig godt "sølv" temaet på badet!

  Hvitt gulv er jo veldig stilig, men upraktisk som mye annet stilig!
  Svigersøster har hvit trapp, og hun drar nesten av seg håret, for trappen må støvsuges (egentlig) flere ganger om dagen..

  Men sånn er det jo..
  Jeg stemmer for å gå for det som er stilig, og heller vaske oftere:)

  Ha en fin dag begge to,
  Klem L:)

  SvarSlett
 10. Mye hvitt er fint, men ALT besøver ikke være hvitt, det kan bli for sterilt. Vi snakker om å male gulvet i stua etterhvert, og da blir det hvit eller tilnærmet hvit farge vi velger. Tror det blir fint! Man ser jo støv godt på mørke/svarte flater også, jeg vet ikke hva som er mest praktisk/upraktisk.
  Fin blogg du har!

  klem kristine

  SvarSlett
 11. Vi har hvit Carrara-marmor på gulvet i dagligstuen. Kjempelekkert!! Gulvet formelig glitrer i sollys! Litt pes med de hvite fugene da, men jeg synes ikke det gjør noe at de blir litt grålige over tid. Har sin sjarm det også. Flisene og fugene er satt inn med en forseglig, en steinimpregnering, som gjør naturstein lett å vedlikeholde. Støv vises uansett gulvfarge. Trappen vår fra 1. etg. til sokkeletg. er også hvit med hvite trinn. Her vises alt godt! (Denne trappen går til og fra ungenes lekerom, og det ryr glitter m.m. av gullungene mine til tider! :DD) Trøster meg med at nå ser jeg skitten og når det må vaskes, og det er jo også flott? :))

  Klem, Ann,
  Interiørbloggen Glassveranda.

  SvarSlett
 12. Hvor får man kjøpt det speilet med naglene på? :)

  SvarSlett