15 oktober 2009

Litt maskulint?


På NIB er det en ung mann som får råd mht interiør. Det fikk meg til å tenke på om min kjære kunne hatt noe med blomster i stoffet. Tja. Kanskje - om det andre var veldig stilrent.

Her viser jeg to miljøer som vi begge kunne hatt. Ganske maskulint, men myket opp med tekstiler.

Hva er din erfaring? Er det forskjell på menn og kvinner i smaken? Og prioriteringene?

Ha en fin midtukedag. Og takk for alle kommentarene. Jeg får nesten prestasjonsangst jeg. Hva om bloggen er flaks, og at flaksen har forlatt meg?

Klem Ingunn


4 kommentarer:

 1. Dette var flotte miljøer!!!
  Jeg opplever så absolutt at det er forskjell på min og min manns smak når det gjelder interiør! Blonder, snirkler og blomster ønsker han å begrense til et absolutt minimum - men han tolerer litt!
  Prioriteringen er også anderledes! Han er opptatt av funksjon og bekvemmelighet...Jeg er mer opptatt av designet!
  Min innredningsfilosofi er den at alles personlighet skal vises i interiøret! Hadde nok valgt et mye mer feminint uttrykk hadde jeg vært singel og skulle innredet bare til meg selv!
  Ha en fin dag!
  klem, Ingvild

  SvarSlett
 2. God morgon Ingvild!
  Jag kan ju bara tala för hemmo hos oss men där kan jag se en skillnad. Märken som Greengate och snirkliga ljuskronor är väl inte de maken tjatar mest om att vi ska köpa. Däremot så tror jag New England-stilen går fint! Ganska kul fråga du ställer! Man börjar tänka till...ha en fin dag!
  Kram alexandra

  SvarSlett
 3. God formiddag! Vi har ganske like prioriteringer og ønsker når det kommer til interiør. Begge er opptatt av at en ting skal ha en fin funksjonsbestemt form, og at det ikke skal være "unødvendige" former. Jeg tror vi er ganske uliek andre par, fordi mannen min er opptatt av design og vokst opp med designbevisste foreldre, og jeg ikke har den romantiske stilen som "skiller" mange par smaksmessig. Så hos oss kjøpes det ikke inn noenting uten at vi er enige.

  Pst, blogglotteri hos meg, forresten. Dere er hjertelig velkomne.

  SvarSlett
 4. Der er en forskjell, hvis man ser generelt på hvordan menn og kvinner velger å innrede. I forhold til dette har jeg nok en en mer "maskulin" stil enn mange andre kvinner.
  Når det gjelder mannen min, så er ikke han så opptatt av interiør som meg, men han har samme smak - iallefall i forhold til det som kommer inn i huset. Dvs. her kjøpes heller ikke noe uten at begge er enige.

  SvarSlett