06 oktober 2009

Bad til rekreasjon


Badekar som står på løveføtter og løst i rommet er flott. Kanskje fordi jeg så sjelden ser det - eller fordi det ser så raust ut med plassen rundt?

Her går det unna med jobb, dugnadsarbeid, fysioterapeut og kiropraktor. Ryggen min er for lang (og svak) så den må styrkes og behandles i core delen. Det gjelder å tenke positivt, og følge rådene bare.

Sov godt alle som besøker bloggen. Er veldig glad for kommentarer, og besøker dere snart.

Klem Ingunn :)

7 kommentarer:

 1. Hej Ingunn! Tack för badinspiration! Själv är jag hos mamma och pappa i sverige och slappar. Man får passa på när man är mammaledig! Ha en fin dag! Kram Alexandra

  SvarSlett
 2. Hei!
  Så nydelig bad. Badekar på løveføtter er bare så lekkert :-)
  Hpåper du snart blir bra i ryggen. Vet hvordan det er da jeg fikk prolaps som 15 åring og måtte til fysiotrening og basseng i mange år.

  Ha en fin dag!
  Klem Jorid

  SvarSlett
 3. Helt enig, badekar på løveføtter er utrolig flott og stilfullt!
  Ryggproblemer har jeg også hatt, men etter jeg sluttet som gartner (jobbet som det i 10 år!) plages jeg nesten ikke lenger. Før gikk jeg til jevnlig behandling hos refleksolog, og det hjalp meg veldig.
  Ha en fin dag!
  Klem, Lene

  SvarSlett
 4. Hej Ingunn! Tack för din goa kommentar hos mig. Visst är de fina de badkaren.. jag gillar också när det står mitt i rummet.
  Ha det gott!
  Kram /Anna

  SvarSlett
 5. Jeg er enig med dere, badekar med løveføtter er lekkert! Jeg tenkte ikke i de baner da vi pusset opp badet, dessverre. Skulle gjerne hatt det! Men har vel kanskje ikke plass heller...

  Klem Kristine

  SvarSlett
 6. Løveføtter på badekar er kjempelekkert, spesielt når det står plassert midt utpå gulvet på denne måten :) Vurderte det selv da vi bygde om badet, men falt for et digert hjørnebadekar i stedet for, og det er virkelig ikke å forakte det heller ;)

  Har hatt vondt i ryggen bare et par svært korte perioder av livet heldgvis. Helt grusomt med vondt i ryggen!! Vondten er én ting, men jeg syntes det var så skremmende å ha vondt i ryggen og det var nesten det verste. Man blir jo helt hjelpeløs når det er på det verste! Og livredd for å gjøre brå bevegelser. Huff... Ønsker deg god bedring av hele mitt hjerte!!

  ..."for lang"? Er du høy?! Hadde sett deg for meg som vakker, spe, snill, tøff, klok og l i t e n? ;)

  Klem, Ann,
  Interiørbloggen Glassveranda.

  SvarSlett
 7. Hei!
  Hadde engang ett gammelt støpejernskar med løveføtter. Det var deilig og dypt, men holdt ikke så godt på varmen, så vannet ble fort kaldt. Etter prolaps i ryggen for ett år siden, begynner jeg endelig å komme meg, og har begynt med Pilates. Veldig uvant å trene så sakte, men det hjelper! Anbefales!

  SvarSlett