28 september 2009

Sov i nydelige omgivelser fra Italia

Av og til får jeg lyst til å kvitte meg med alle småting som forstyrrer og møblere som dette. Men dyrt er det. Og kanskje litt vel ensformig? Det er ikke blandet inn noe som viser et levd liv med minner. Fra reiser eller fra ulike perioder. Bildene kommer fra Cattelan Italia.

Hva synes du? Kunne du hatt det slik?

Klem Ingunn

8 kommentarer:

 1. Aah, det bilder i midten var lekkert!!!

  SvarSlett
 2. Det ser jo flott ut, men det er vel kanskje litt sterilt. På den annen side, så er det enkelt å variere med en fargeklatt her og der på puter, bilder, etc. Det ser jo veldig ryddig ut da.

  SvarSlett
 3. Så stilig!! Tenker prisen er deretter ja....;)

  SvarSlett
 4. Jag kan tänka på precis samma sätt men så är jag så glad i bilder på mina kära och böcker och jaaa...då blir det fort inte helt minimalistiskt! ;-) ha en fin dag! Kram alexandra

  SvarSlett
 5. Jeg syns dette er veldig lekkert, og skulle ofte ønske at jeg hadde det mer ryddig på mitt eget soverom. Men jeg må bare innrømme at jeg er helt avhengig av litt dilldall på nattbordet. Bøker og blader er veldig aktuelle stikkord her :)

  Klem fra Lisemoren

  SvarSlett
 6. slik kunne jeg hatt det hver dag jeg:) ikke noe problem å bo slik nei..he,he..

  Ha en fin uke.
  Klem Mirjam

  SvarSlett
 7. Me like!Bare så skjønn den midterste,med den store sengegavlen.Venter spent på den Italienske Sofaen som jeg har bestilt,klem

  SvarSlett
 8. Sukk... Cattelan Italia! ;))

  Klem, Ann :)

  SvarSlett