15 september 2009

Nydelig kaffe!Vi har fått kaffemaskin :) Det er rart hvor få timer den sto på benken før vi ikke kunne leve uten. En knapp og det er servert. Eller litt ekstra arbeid - og vips en god kaffe latte er servert. Merket er Jura og her er deres nettside. Ikke ser den ufiks ut på kjøkkenet heller. Så nå kan høst- og julegjestene bare komme :)

Nytt bilde fra Ikea er også kjøpt og en kontorstol i skinn til bloggeplassen i kjellerstua. Bildet henger i gangen i 2. etasje og skaper litt optisk bedrag av høyde under taket.

Ha en fin uke og ta gjerne et titt på 4. stjerners middag om du er sliten (da glemmer i alle fall jeg hverdagens stress).

Varm klem Ingunn

PS! Takk for mange kommentarer - jeg ble helt rørt her...10 kommentarer:

 1. Hei!
  Mmmmm, det så bra godt ut! Holder på å hinte til sambo om kaffemaskin i bursdagsgave, men han sier bare at jeg ikke bør drikke så mye kaffe under svangerskapet! Den sniken ;-)

  Ha en fin kveld vennen!
  Klem Jorid

  SvarSlett
 2. Hehe, ja, jeg kjøpte en til min kjære til jul, han eeeelsker den! Selv drikker jeg ikke kaffe, så da er det jo ekstra lettvint for han med maskin :)

  SvarSlett
 3. Kaffemaskina så fin ut. Jeg får ønske meg en.

  Anne

  SvarSlett
 4. Åhhh for en fristende kaffe! 8) En slik maskin ønsker jeg meg også!! Sukk... nå fikk jeg så skrekkelig lyst på kaffe, og jeg som er på tur i seng... Kommer vel til å drømme kaffe i natt! :D

  Den kontorstolen var fin, men du: Er det bildet tatt i kjellerstuen din, nei?! I såfall MÅ vi bare få se bilder fra den kjellerstuen! :)

  Ha en fortsatt fin uke!

  Klem, Ann,
  Interiørbloggen Glassveranda.

  SvarSlett
 5. Heisann du. Takk for kommentar inne hos meg. Jeg leste litt nedover i bloggen din og stoppet ved innlegget "Bad i natur". Paris er å annbefale på høsten. Jeg var i Paris oktober for 4 år siden. Fantastisk! Det er jo varmere der enn her og byen i seg selv er jo bare en opplevelse. Nå er da denne byen en av mine favoritt byer. ;)

  Ha en fin dag ;)

  SvarSlett
 6. Så koselige kommentarer. :)

  Glassveranda: Bildet er fra kjellerstua ja (det med kontorstolen). Koselig du liker stilen. Skapet du ser var i furu og er malt i tre, fire strøk. Ellers er det varmekabler på gulvet (deilig det i en kjeller). Før var faktisk ikke denne etasjen regnet som boligareal engang!

  SvarSlett
 7. Jag håller med dig! Ser också på det programmet och glömmer stress för ett tag! ;-)
  jag är på jakt efter en ny kaffmaskin ska ta en koll på deras sida. Ha en fin dag! Kram Alexandra

  SvarSlett
 8. Å vilken flott kaffemaskin, en sådan skulle jag med vilja ha!!! och vilket badrum, är det ditt??+ Så otroligt vackert och fräscht!!

  Mari, med ny adress, fd Guldkant på Livet

  SvarSlett
 9. Takk Nordingården. Badet er ikke vårt, men håper du likte det for det.

  Ingunn (som er sliten etter en laaang dag. Linda (min datter) ble påkjørt av en bil, og får ingen men, men skummelt var det. Hodet og hofta traff bilen og bakken).

  SvarSlett
 10. Den kaffen så "jammi" ut :O)
  Lenge siden jeg har skrevet kommentarer nå, men jeg har kikket innom ofte så jeg tror jeg er rimelig oppdatert på siden deres :O)

  Ønsker dere en fortsatt fin uke, jeg kommer tilbake :O)

  Kirsti

  SvarSlett