02 september 2009

Bad i natur

Badekar er deilig om man har tid og anledning. Der vi bodde før hadde vi badekar, og nå savner jeg det :)

Vi får ta en Spa-dag i Oslo. Bare synd det er så dyrt.

Ha en fin onsdag. Uka går rasende fort om dagen. Har du forresten sett at Norwegian har kampanjepriser om dagen (varer 8 dager til)? Om du vil reise. Linda og jeg planlegger en tur til Paris i høst/vinter. Vi får regne litt på det. Har du vært i Paris og er det ok der på høsten?

Klem og takk for mange hyggelige kommentarer.

8 kommentarer:

 1. Hei! Jeg kan anbefale Paris på det sterkeste! Jeg har ikke vært der om høsten men jeg var der sammen med mannen min når det enda var tidlig vår. Paris er fantastisk, det er så mye å se og gjøre der at tiden flyr. Paris vil alltid være spesiell for meg siden vi forlovet oss der :)

  SvarSlett
 2. Hei :-D
  Så nydelig bad, hadde ikke gjort meg noe å ligger i badekaret der å samlet energi!

  Jeg har heller aldri vært i Paris, men hører jo så mye flott om det og skal ta med meg mannen dit en weekend når lilletuppa er gammel nok til å være hos besteforeldrene! :-)

  Håper du får en flott onsdag, som du sier, ukene flyyr. Skjønner ikke helt hvor de tar veien, og må si dagene går like fort for meg som går hjemme også!

  Kos deg!
  Klem Jorid

  SvarSlett
 3. Stilig bad, det likte jeg!

  Alexandra og jeg var i Paris på denne tiden i fjor, helt topp! Perfekt shopping-og sightseeing-vær! Anbefaler et outletsenter som ligger rett ved Eurodisney, masse merkeklær til veldig gode priser!

  Ha en fin dag!
  Klem, Lene

  SvarSlett
 4. Hei. Ja ett sånt bad skulle en hatt. he-he...kan jo drømme litt da!

  Jeg har vært i Paris i september mnd. Var vel rundt 20, og det var ennå godt å varmt der, holdt seg rundt 20 gr. herlig by, masse å se og oppleve. Vi rakk de vanlige turistplassene, men skulle gjerne vært tilbake og sett og opplevd litt mere.
  Kan iallefall anbefales på det varmeste.

  Ha en fin kveld da.

  Klem Ann<3

  SvarSlett
 5. Takk for kommentarer. Tror nok det blir Paris :)

  Gøy å oppleve nye steder.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 6. Hei.
  Takk for hilsen på bloggen. :D
  Paris er utrolig vakkert, absolutt verdt å reise til. Vi skal dit en tur jeg og mannen men vi tar ikke turen før våren. Tror det er bedre der om våren.

  SvarSlett
 7. Har vært i Paris en rekke ganger, og vår, sommer og høst. Får du tåke og regn så er det like ille uansett årstid ettersom du trenger utsikten når du er i Paris. En vakker by, og Paris må jo være helt vidunderlig om høsten for deg som elsker trender, klær og luer! Butikkene bugner over av nyheter om høsten, og alle de stilige høsttrendene vandrer rundt i gatene i den byen! Ta med deg en stilig kåpe eller jakke, hansker og lue, og sett dere på en fortauskafé med en stort krus varm kaffe og spis croissant mens dere ser på folkelivet, arkitekturen og alle monumentene rundt dere! En opplevelse for livet og en skikkelig vitamininnsprøytning uansett vær, det lover jeg! (Det verste været jeg noensinne har opplevd i Paris fikk vi faktisk en gang vi var der i juli! Uflaks.)

  Klem, Ann,
  Interiørbloggen Glassveranda.

  SvarSlett
 8. PS! Nydelig det badet! Jeg elsker naturstein! :)

  SvarSlett