16 september 2009

Hvilken stil liker du?
I dag er hele familien litt sliten. Kanskje derfor jeg tenkte på sengemiljøer og dere flotte bloggekvinner. Hva liker du best å sove i? Koselig og rik stil der en bok passer og ligge framme, og kanskje en skinnfell? Eller stramme miljøer der ikke noe annet enn det som harmonerer med stilen får innpass?

Bilde nr 1 synes jeg er så tøft, og bilde nr 3 er så koselig. Det i midten er også litt fint (og oss), men ser dyrt ut. Og stilen krever plass...

Ha en fin tirsdagskveld, og nok en gang takk for tilbakemeldinger. Hver gang jeg tenker å slutte å blogge, gir dere meg masse glede. Har du opplevd det samme?

Klem Ingunn

17 kommentarer:

 1. Jeg er nok den siste, men med ensfarget sengetrekk, ingen bilder på veggene og litt generell oppstramming av stilen. :)

  SvarSlett
 2. Så flotte bilder:) Jeg er nok på den siste (jeg og) Ha en fin kveld. Hilsen Lise

  SvarSlett
 3. Jag är den sista bilden!Fast jag sover i en vit säng!
  ;-)Bra att du känner att det är värt det. Trevlig kväll! Kram Alexandra

  SvarSlett
 4. Åh, bilde nr 3 gir meg lyst til å kravle oppi å sove i dagesvis.... <3

  SvarSlett
 5. Min stil og smak sier bilde nr3.Selv har jeg rammemadrass,men ønsket må være en gammel seng som er malt hvit er hva jeg ønsker. Hilsen Kristin

  SvarSlett
 6. Klart det siste bildet!Den stilen fenger og passer meg best.Stort sett vært i sengen min i det siste da influensaen har inntatt kroppen,så kunne gladelig lagt meg i denne ja.Gratulerer med den lekre kaffemaskinen!Har en selv også ,annen type og ville ikke vært den foruten.Ha en fortsatt fin kveld,klem

  SvarSlett
 7. Må si jeg likte nr. 2 og 3, kjekt med litt kos rundt seg. Nå liker jeg både koselige og stramme miljøer, kan ikke helt bestemme meg, derfor blir det en mix.
  Klem fra meg.

  SvarSlett
 8. Hej! Helt klart bild 3. Den ser så skön och ombonad ut.
  Kram Birgitta

  SvarSlett
 9. Av de tre bildene går jeg nok også for bilde 3. Likte godt leselampene på det bildet. Litt mye puter kanskje i sengen men det er nok bare til ære for fotografen.

  SvarSlett
 10. Vet du, jeg liker egentlig alle de stilene. Jeg er i grunnen glad i mange forskjellige stiler. Akkurat nå er det vel siste bildet som passer mest med hvordan vi har det her.
  Nyt kvelden, håper du får slappet av litt siden du er sliten.
  Klem

  SvarSlett
 11. Hei!
  Syns alle stilene hadde sitt fine preg, men hadde nok personlig gått for det nederste soverommet :-)

  Har ikke hatt tanken om å slutte, men tanken om en pause. Da er det bestandig jeg får mange hyggelige kommentarer og oppmuntringer! Da ønsker man å fortsette :-D Håper du fortsetter, liker å komme innom bloggen din!

  Klem Jorid

  SvarSlett
 12. Jeg liker de to første bildene, samt Tolemeo-lampene på det siste bildet. :)

  Nå er jeg enda så fersk at tanken på å slutte med bloggingen ikke har meldt seg, men kan tenke meg at tilbakemeldinger gjør noe med man, de gangene man blir lei.

  SvarSlett
 13. Tror jeg sover best i den enkle, svale og litt kjølige stilen, er ikke så glad i for mye inntrykk og ting på soverommet. Liker det første bildet godt, stilrent og enkelt. Nr 2 har en herlig romstørrelse, men jeg kunne aldri hatt en tv på soverommet:)

  Har ikke blogget så mye, men jeg har av og til vært litt lei, og da har jeg tatt pause fra bloggingen noen dager, og så er det veldig kjekt å komme tilbake igjen:)
  Syns du har en flott og inspirerende blogg, så du må ikke slutte, anbefaler deg heller en liten pause om du er litt trett:)
  Klem Anita

  SvarSlett
 14. Jeg er nok den siste, helt i min gate :O)

  De var fine de andre også, men ...nei....

  Ha en fin dag :O)

  Kirsti

  SvarSlett
 15. Hej!! Va kul att du hittade min blogg!! Du har en jättefin sida, mycket att titta på! Hit kommer jag absolut tillbaka!

  Ha en fin torsdag! Kram Annaewa

  SvarSlett
 16. Bloggen din er utrolig inspirerende, delikat, lettleselig og oversiktlig, og jeg er innom flere ganger i uken. Jeg synes derfor absolutt ikke du skal slutte å blogge!

  Evnt kan du jo blogge litt sjeldnere, som f.eks på mandager og torsdager, så vet vi leserne når du oppdaterer.

  Bare til info, så kommer jeg snart til å leie deg inn for å skape helhet i hjemmet mitt ;)

  God helg!

  Klem Hilde

  SvarSlett
 17. Slutte å blogge?! Du trenger bare en god natts søvn eller fire! Sengetøyet er ikke så vesentlig bare det er rent og mykt, tro meg, det du trenger er en stor herlig Tempur-seng!

  Jeg var en smule skeptisk da min mann foreslo at vi skulle kjøpe Tempur-seng, men nå er det utenkelig å skulle leve uten! Den kostet nesten like mye som en sydenferie for hele familien (derfor en "smule" skeptisk!!), men du har den i 30 år og den er bare heeelt vidunderlig å sove i!

  Sov søtt, så snakkes vi når du er ferdig oppladet! "Slutte å blogge" du liksom... nå skremte du meg skikkelig!!

  Ha en riktig fin helg!

  Stor klem, Ann,
  Interiørbloggen Glassveranda.

  SvarSlett