13 september 2009

Søndag = badedag


Søndag var badedag da jeg var liten. Vi vasket håret bare et par ganger i uka og. Møbler byttet vi ut hvert 20. år, og de fine tingene brukte vi bare til fest. Og kabaret var festmat, og brun cordsofa var lykken (selvom den fort skiftet farge pga støvet som satt som limt på...).

I dag har Linda og jeg vært på shopping på Ikea og et par andre steder. Vi fant noe fint - blant annet en kontorstol til "bloggePCen". Viser mer så snart vi får tatt noen bilder.

Hva lærte jeg på Webdagene på helgen? At man skal analysere og analysere og lære av hva leserne reagerer positivt på. Det vil si gjøre mer av det. Ellers ha gode tekster, overskrifter, bilder og layout/struktur. Nettet krever at de som jobber med det er virkelig dedikerte. De beste har ikke alltid mest ressurser (penger og mennesker). Det var litt fint å vite i forhold til min jobb (jeg jobber i et forbund).

Å spørre brukerne hva de ønsker i forkant i form av kvalitative metoder (gruppesamtaler etc), tror man visst mindre på i dag. Det er ikke slik at brukerne på forhånd kan si hva man liker av nettsteder (eller blader, butikker) tror jeg. Det er noe med tonen man "faller for" tror jeg. Som Emmeline er så god på. Og M og mange andre bloggere. :)

Ha en fin og glad søndag enten du må bry deg om bruker eller ikke (i din jobb). Klem Ingunn


12 kommentarer:

 1. Stikker innom for å ønske deg en finfin søndag:)

  Klem, Lene

  SvarSlett
 2. Så fine bad. Likte særlig det øverste jeg. Med den hylla.

  Takk for nettipsene også.

  Ha en fin søndag.

  Anne

  SvarSlett
 3. Så nydelig bilder :-D
  Ønsker deg en fin søndag!

  Klem

  SvarSlett
 4. Så fin blogg du har!
  Verkeleg nydelege bilete:)
  Ha ein herleg søndagskveld!

  SvarSlett
 5. Herlige badebilder og bademinner. Kjenner igjenn de ja.

  Så interesangt med nettkurs. Hadde virkelig vært toppers med et bloggkurs. Her hiver jeg meg bare uti det ene og andre uten et mikrokurs en gang. Ja,ja...pytt,pytt;)

  Ønsker deg en herlig uke
  Klem:)

  SvarSlett
 6. Nydelige bad du
  deler med oss her!
  Ønsker deg en god ny uke!
  klem til deg

  SvarSlett
 7. Ja, det var tider dengang.... nu har vi lavet badeværelserne om til opholdsrum og rekreative områder. Det er også fint nok!

  Helle

  SvarSlett
 8. Jag tror också man faller för en ton men också för hela konceptet. Tror också att det är voktigt att vara personlig men inte privat! Ha en fin dag! härliga bad du visar. Kram alexandra

  SvarSlett
 9. Måtte bare hit på bloggen din for å kommentere dette også!! :))... Jobber du i et forbund? -Og har ansvaret for inntektene?! AU! Ja da er det ikke rart at du merker finanskrisen (tidligere innlegg her på Hjemmets gleder :). De fleste forbund sliter kolossalt nå om dagen, ettersom bedriftene sier opp støttemedlemskap, annonseplasser, abonnementer etc. p.g.a. finanskrisen. Jeg tror på at markedet vil ta seg opp igjen til våren! Så håper både du og forbundet har god likviditet og mye is i magen:)

  Kvalitative metoder (induktive tilnærmingsmåter som f.eks. ustukturerte uformelle dybdeintervjuer som ofte gir interessante funn, men som vanskelig lar seg tallfeste), egner seg ofte godt som et forstudie før kvantitative undersøkelser (hypotetisk-deduktive tilnærmingsmetoder, ofte spørreskjemaer, som gir presise, målbare tall), samt at de egner seg godt som oppfølging av kvantitative undersøkelser.
  I dag analyseres det meste og de fleste, det synes jeg er riktig fint, så blir slike som jeg aldri arbeidsledige! ;) Veldig spennende med analyser faktisk, men jeg har bestemt meg for at bloggen min er en hobby, og jeg blogger om det jeg vil, og så HÅPER jeg bare at noen vil lese! :DD Hadde min tidligere sjef hørt MEG si det, så hadde han falt død om!!

  Ha en fortsatt fin uke! :)

  Klem, Ann,
  Interiørbloggen Glassveranda.

  SvarSlett
 10. Lekre bilder. Mamma har og snakket om badedag på søndager he he, for meg høres det jo nesten helt uvirkelig ut hi hi.
  Og sant det du sier med at det er tonen og klangen i bloggen man faller for tror jeg, stemmer for meg ihvertfall. :D
  Klem

  SvarSlett