23 september 2009

Detaljer pynter


Det er så fint med småting som er satt sammen fint slik som her. Avstemte farger, og gjerne noe som skinner og noe som er matt er lekkert sammen synes jeg.

Nå reiser jeg til København, og kommer hjem fredag (jobb). Vet du om noen interiørbutikker er jeg glad for å høre fra deg. Linda er i Tyskland (Gosslar) med sin skole så her blir det stille for gutta våre. Men litt fravær er sikkert bare sunt for store og små.

Ha en fin uke. Så ses vi til helgen! Varm klem Ingunn

8 kommentarer:

 1. Jeg reiser selv til danmark lørdag :) København. Men blir nok ikke mye tid til shopping. Men kanskje jeg rekker et par timer :P Aldri vært der før.

  Klem fra meg..

  SvarSlett
 2. Ha en fin vecka kära du! Kram alexandra

  SvarSlett
 3. Hei :)
  København har visst mange fine butikker, skal selv få med meg mannen dit en weekend! :-)

  Ha en fin tur!
  Klem J

  SvarSlett
 4. Illum er et must! God tur, Køben er ved siden av London en av mine reisefavoritter! God mat, avslappet stemning og masse fint design.

  SvarSlett
 5. Helt enig i "skinner og matt" sammen. :)
  Lekre bilder du viser (som vanlig). Håper du har hatt en fin tur. :)

  SvarSlett
 6. Hei,ny info.ang.bloggtreffet i dag.Fint hvis du legger igjen en kommentar om hva du ønsker å spise.Klem fra Maliva

  SvarSlett
 7. Håper du koste deg skikkelig i København! :) Jeg blir helt rørt av de aldeles nydelige kommentarene du skriver til meg på Glassveranda! Jeg har deg mistekt for å ha et usedvanlig stort og varmt hjerte ;)) Så hyggelig det var å komme hjem igjen og lese det du skrev ;) Tusen hjertelig takk, og ha en fortsatt fin uke!

  Klem, Ann,
  Interiørbloggen Glassveranda.

  SvarSlett