14 juni 2009

Gulv er viktig


Lekkert gulv og damen matcher stilen. Bilder er funnet fra Roland Bello og jeg anbefaler deg å ta en titt. Masse fint i både interiør og fashion.

I dag fikk min kjære en SMS fra han som kjøpte varmelampa som vi hadde i rekkehuset og som kun var brukt en gang. Hjemmets gleder mannen ble litt bekymret - kanskje lampa ikke virket lenger? Han fortet seg å lese meldingen som lød som følger:

Hei! Lampa fungerer utmerket og helt som jeg hadde planlagt. Kjerringa sitter ute på verandaen under lampa, og jeg kan sitte i ro og fred inne og se på fotball. Fabelaktig! Tusen takk for handelen. Mvh Fredrik

Veldig artig å få en slik melding en mandag kveld. Nå er det resten av filmen Changeling med Angelina Jolie for alle 4:Ha en fin kveld. Og ikke stress.

Klem fra Ingunn

6 kommentarer:

 1. Hehe den var god !!!! :)

  Huff, gulv er viktig ja....jeg kan ikke gjøre noe med mitt gulv vræææl....har eikegulv og det passer jo ikke i det hele tatt snufs....

  SvarSlett
 2. Ha ha - den var fin. Kjerringa ute

  Sov godt.

  Hilsen Mette

  SvarSlett
 3. hihi! nå lo jeg godt!! sånne sms er bare gull:)

  likte gulvet veldig godt, og det var interessant, for gulv er noe jeg har tenkt endel på i det siste. for dess mer jeg ser på vårt fæle studentleilgetsgulv, dess mer lengter jeg etter et eget sted, hvor jeg kan bestemme gulvet selv.. dette var uberlekkert - og ikke hvitt eller svart som jeg har kommet frem til er de eneste løsningene. takk for super inspirasjon!

  SvarSlett
 4. Hehe, veldig bra sms:) Tittet innom nettsiden du anbefalte. Der var det jammen mye fint! Må legge nytt gulv snart, og det er gull verdt med inspirasjon som dette:)Takk, takk!

  SvarSlett
 5. Love the simplicity of the first image

  SvarSlett
 6. Jeg er enig - gulv er kjempeviktig. Vi skal ha polert betong i alle rom på hytta som holder på å bli ferdig, og jeg gleder meg veldig til å se det når det er klart.

  SvarSlett