14 april 2010

Litt farger er fint


Litt farger er fint. Særlig nå når våren er i anmarsj. Det er så utrolig fint i Oslo om dagen, og selv om det er litt kaldt i skyggen har jeg veldig sommerfølelse. Sorte klær og møbler føles feil nå så jeg viser noe jeg selv ble begeistret for. Se mer her om du liker stilen.

Ellers går det i forretningsutvikling om dagen. Jeg er nesten uvel av grublerier, men det er jo bra fordi det er en effektiv driver til å tenke nytt.

Neste uke starter Linda med russefeiring, og i dag hadde hun styrketest i gym. Planken i 4 minutter var kravet til 6. Fryser du spurte læreren da hun ristet/skalv, men hun ga seg ikke.

Rart hvordan det har endret seg siden 1980. Vi spilte dødball med herlige gymlærer Julie (hun arrangerte turnstevner med hundrevis av jenter). Hun var så flott og fra Brumunddalen. Nei - nå gir jeg meg (fælt så mimrete jeg ble i dag). Pilates og husarbeid venter.

Ha en fin torsdag kjære leser.

Klem Ingunn

10 kommentarer:

 1. Skående vakkert med hvitt sammen med litt farge altså. Den tyrkis fargern byr virkelig på en smak av sommer!! Se bilder fra mitt sommersted "Villa Bakkan" på bloggen min. Ha en fin vår så lenge!!

  SvarSlett
 2. Vad fint det är med lite färg bland allt det vita.
  Kram Birgitta

  SvarSlett
 3. nei men se så fresht og fint! litt fargeinnslag er lekkert om våren, som du sier. og så enkelt å sprite opp med noen puter og tilbehør uten at det er "drastiske" forandringer.
  ha en fin dag og lykke til med grubleriene! :-)
  mvh
  masy

  SvarSlett
 4. Åhhh - dette var lekkert.

  Effekten blir bare ekstra stor mot alt det rene og hvite.

  Koselig å minre litt -og gratulerer til den flinke datteren - noe å være stolt av :)

  Ha en flott dag!


  Tove

  SvarSlett
 5. Skriver dette under tvil.Ta det som et tips eller konstruktiv kritikk om du vil. Som interiørblogger,medlem av NIB,synes jeg du bør skrive mer om interiør,ikke bare sakse bilder fra nettet (oftest uten kildehenvisning) og egentlig være mest interessert i å fortelle om hvor "flinke" dere alle er. Janteloven er jeg INGEN tilhenger av men det er ikke bra å bli selvgod heller. Flott at du er stolt av barna dine og at de oppnår gode resultater,men alt dette "skrytet" kan bli i meste laget og nesten litt frastøtende for en interiørblogggjest. Klart det er mitt valg å lese bloggen din og som sagt så skriver jeg denne kommentaren under tvil.En velger selv hvor personlig en vil være på en blogg-heldigvis-men jeg hadde "dødd" om min mor hadde skrevet sånn om meg og kringkastet det for all verden :)
  Vennlig hilsen
  Ellen

  SvarSlett
 6. Ja litt farge er fint nå på våren :o)

  Så dyktig Linda er .. :o) Er nok andre tider nå enn når jeg gikk på skolen også :o)

  Ha en fortsatt flott torsdag - klem!

  SvarSlett
 7. Takk for konstruktiv kritikk.

  mvh ingunn

  SvarSlett
 8. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 9. Kjære søster!
  Jeg tenker at det finnes mange "Ellen"-er der ute. Men det finnes bare en av deg! Stolt av både deg og bloggen din, jeg.
  Klem fra Gerd Marit

  SvarSlett
 10. Det var pent sagt Gerd Marit.

  Varm klem Ingunn og Linda

  SvarSlett