20 april 2010

Hvite gulv er lekkert


Jeg er blitt så glad i malte hvite gulv. Jeg skulle ønske det var noen planker her som kunne males, men nye gulv og fliser kan man jo ikke male? Heldigvis har vi et gjerde jeg kan svinge malerkosten over snart. Det ble satt opp for ett år siden, og er vel snart tørt.

Her i Oslo er det kaldt. Grillen har blitt brukt en gang i år, og vi gleder oss til å bruke den mer. Grillmat går jo i ovnen også. I dag hadde vi laks fra Rema 1000 som sto i ovnen et kvarter, mens vi lagde salat til. Veldig sunt og godt. Linda har gjort klar russedressen og strøket på lapper. Strykejernet fant vi ikke, så vi måtte kjøpe nytt. Tror kanskje det gikk med under flyttingen for 3 år siden, så en krøllete familie er vi  :)

Ha en fin onsdag.

Varm klem Ingunn

13 kommentarer:

 1. Hei☺
  Eineg: malte gulv er lekkert☺
  Har nettopp malt to tregulv her, og har planar om fleire☺
  Nye gulv/fliser er kanskje litt dumt å male ja... Men gjerde hjelper jo på☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. Nydelig med malte tregulv, jeg har dessverre heller ingen her hjemme.. Men til sommeren skal annekset på hytta få noen malingsstrøk!

  Ser stort frem til sol og sommer :)

  Men du har rett -det er for kjølig enda..

  God natt og de beste ønsker for en fin morgendag!


  Tove

  SvarSlett
 3. Jeg også elsker hvitmalte gulv, hadde det ikke vært for at det bare er belegg i soverommene her hos oss så hadde de vært hvite ja, men belegg er vel ikke så greit å male har jeg hørt :(

  Ha en flott, Onsdag.
  Klem fra Jatte ♥

  SvarSlett
 4. Nå synes jeg liksom at også jeg kan kaste meg inn i omtalen på interiørets område. Begynner faktisk å synes det er litt stilig jeg også, om jeg får lov å si det her.

  Men bare så dere vet det, jeg har hatt et gulv i huset hvitt i over femten år nå, er jeg litt foran denne gangen? Hvilket gulv? Jo gulvet i mørkerommet, mest for at det ikke skulle bli alt for mørkt i mørket. Men dette er det vel Linda som vet mest om. Hils henne å si at hun må ta vare på seg selv i tiden fremover. Russetiden.

  SvarSlett
 5. Ja..det er flott med hvite gulv...
  ha en fin dag i gråværet:)
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 6. hei! nå var det litt for lenge siden jeg hadde vært innom her, kjekt å komme tilbake. fine inspirasjonsbilder, jammen er det fint med hvitt gulv. nesten så jeg begynner å spinne på tanken her på et rom el flere som kunne være aktuelle... hmm hmmm hmm, nå må jeg gruble litt.. :-)
  god dag!
  klemmer
  may

  SvarSlett
 7. Utrolig lekkert med hvite gulv, skulle veldig gjerne hatt selv. Grillsesong er topp, gleder oss i her i Døsset til det.

  SvarSlett
 8. Javisst er det lekkert.....

  Klem,Kari

  SvarSlett
 9. Helt enig! Lekkert med hvite gulv! Flotte bilder du viser frem : )
  Ha en hærlig onsdag : )
  Klem Tove

  SvarSlett
 10. Lekkert med hvite gulv ja- herlige bilder:-)
  Ha en fin (snøfri..!) dag,
  klem Hege.

  SvarSlett
 11. Helt enig! Hvite gulv er lekkert!
  Dårlig med gulv som kan males her også, så vi får nok slite med de vi har:)
  Klem, Lene

  SvarSlett
 12. Hej, Ingunn!

  Ja, jag äääääälskar vita golv också.Och när vi flyttar ska jag ta mig sjutton måla alla golv vita. Så det så!

  Kram på dig


  Inka

  SvarSlett
 13. Ja hvite gulv er utrolig lekkert!! Lys grå også. Vi har hvitt gulv i dagligstuen, og det er helt klart med å gjøre stuen enda lysere og lettere enn dersom gulvet hadde vært f. eks. parkett. Jeg har faktisk vurdert å slipe ned eikeparketten i spisestuen og kjøkkenet, og beise den gråhvitt (for å gi det et tørket-eike preg) for så å lakke det 2-3 strøk igjen. Mye jobb, men jeg er sikker på at det hadde blitt knallbra! Men så var det alt det pussestøvet da... jeg er litt lei av kaos inni huset... vi får se! Kanskje til høsten! ;)

  Klem, Ann,
  Interiørbloggen Glassveranda.

  SvarSlett