25 april 2010

Bloggeplass?

Dette er en fin stil, men ser litt vel kald og effektiv ut. Se mer her om du er interessert. Kontoret som jeg har er koselig med rødt teppe, hvite vegger og blått gulv. Med sort kontorstol og sorte permer. Ikke helt gjennomført som du ser, men det er deilig å ha eget kontor og dermed ro til å konsentrere seg.

Her er det bare vaskemaskina som bråker nå. Sønn er på fotballtrening, og datter leser til tentamen i kjemi.

Jeg lurer på om jeg skal ta glansvask på håret, men tror ikke jeg orker. Litt grått er vel bare pent eller?

Ha en fin søndag. I dag er det favorittserien min for tiden; Himmelblå.

Klem Ingunn

5 kommentarer:

 1. Visst er det sjarmerende med litt grått..men må innrømme at det er ikke så mange av de grå som skal trenge frem før jeg er i sving på badet med hårfargen "smiler". Her hos oss i Døsset er det å Himmelblå for alle penga...skikkelig koselig..

  SvarSlett
 2. Selv har jeg sluttet med fargingen, og får bare positiv respons på det grå. Men masse gloss og hårkur må til for å holde stilen, så helt naturlig er det ikke! Nå gleder jeg meg til det blir litt ordentlig vår!

  SvarSlett
 3. Såg precis att Kate Moss körde grått så då är det väl helinne! ;-) Himmelblå har jag missat helt och det verkar jag ha varit ensam om att gjort! :-) Trevlig kväll! Kram Alexandra

  SvarSlett
 4. Ser at jeg ikke har vært inne hos deg på noen dager... JATAKK til et slikt mørkt, litt gammelt og koselig bord som du nevner her under. Jeg ønsker meg et likedan! Men det er virkelig ikke lett å finne.I England har de masser av dem..men jeg vil gjerne ha et som jeg kan dra ut til et langbord til tolv! Og det finnes nok ikke her i lille Norge. Argh! :(
  ..og hvite gulv ? helt enig. Det er virkelig vakkert. Den svenske bloggeren House of Philia viste hvite terassegulv her, og jeg tenkte at det hadde vært tingen. Men så kom jeg på at dersom det skal være gjennomført på terassegulv, i tretrappene osv, så vil jo ethvert skomerke synes.. hmmm..nei, må nok være litt mer praktisk ivertfall her;)

  God start på uken!
  Klem fra Line

  SvarSlett
 5. Jeg har fått sju grå hårstrå! Men det er strengt hemmelig! :DD De er dessuten mer nissemor-hvite enn grå :Z De synes heldigvis ikke så godt, både fordi jeg er mørk blond, og fordi de er blant de korte ved tinningen, og jeg har langt hår. Ser ikke frem til den dagen jeg må begynne å farge det! Tror det må være tungvint å farge når det er langt, og jeg vil ikke ha kort hår... får håpe det blir med de sju!... :P

  Lekkert det kontoret du viser, men veldig enig i at denne stilen er kald, og hard og upersonlig. Kanskje supert med et slikt stilrent designkontor på en arbeidsplass, for det er uten tvil stilig, men jeg ville ikke trivdes med å ha dette til bloggkontor. Jeg synes jeg har verdens beste bloggkontor i lysthuset etter at vi pusset det opp :)) Tusen takk for dine alltid like koselige kommentarer forresten, du får meg alltid til å smile, av og til får du meg også litt flau, med smile må jeg! :))

  Ha en fortsatt fin dag!

  Klem, Ann.

  SvarSlett