08 april 2009

Ny sofa er kjøpt på impulsVi har bestilt ny sofa fra Hilmers Hus i Oslo (fordi min kjære skulle hente noe musikkanlegg og jeg tittet på møbler og pynteting mens jeg ventet). Den nye sofaen ligner litt på det øverste bildet (fra Slettvold), men har litt lavere ben i stål og litt bredere armlener.

Sofaen er fra svenske Ihreborn.se, en møbelprodusent fra Småland som har spesialisert seg på sofadesign (min modell er ikke på nettsiden deres fordi det er en spesiallaget sofa til Hilmers Hus). De betrakter sine møbler som kunstverk i følge en artikkel jeg fant på nettet. Sofaen er bestilt i et slitesterkt bomullsstoff i hvitt som kan vaskes. Heldigvis bruker vi ikke denne kroken særlig ofte (vi har sofa og TV-krok like i nærheten i litt mer barnevennlige farge; lys lys beige).

Det nederste bildet viser sofaen vi har i dag - en Klippan fra IKEA (som ble kjøpt til visning av rekkehuset fordi megleren mente sofaen burde være hvit og nett for at stua skulle virke stor). Ikke noe galt med den, men den ser litt spinkel ut synes vi...

Sofaen ble en bursdaggave (jeg har bursdag i morgen) og jeg er overlykkelig! Takk til kjære Magne, som jeg elsker overalt. Nå er det bare å vente 6 - 8 uker... på en trailer fra Sverige. Som visstnok også skal være så miljøvennlig som mulig (transport og produksjon). Og det liker vi jo.

Ha en fin dag og påske enten du er på ferie eller nyter dagene hjemme.


8 kommentarer:

 1. Gratulerer med ny sofa :-D Herlig med noe nytt!

  SvarSlett
 2. Hello friend ... have a nice day.....

  http://netbook-notebook-computer.blogspot.com

  SvarSlett
 3. Å så heldig du er!!!Gratulerer, gleder meg å se den!!!

  SvarSlett
 4. Takk for helsing hos meg! Ny sofa står på ønskelitsta her òg, men den blir neppe kvit, med mine småtroll i hus.

  Ha ei nydeleg påske, og gratulerar med dagen som kjem!

  SvarSlett
 5. Grattis med ny sofa, håper dere blir fornøyd!
  God påske!

  SvarSlett
 6. Åh så heldig. Gratulerer så utrolig masse ;)
  Klem Maria fra Idekroken

  SvarSlett
 7. Tusen takk. Deres kommentarer varmer. Og gir inspirasjon til å glede andre.

  SvarSlett
 8. Gratulerer med ny sofa, den var lekker!! Hvit sofa er jo så fint, da kan man variere interiøret og ha den stilen man føler for til enhver tid!: )

  Fortsatt god påske til deg, Ingunn!: )

  Klem

  SvarSlett