01 april 2009

Danskene kan design


Mange fine og store blomsterbutikker å finne.


Illums interiørbutikk! Den var kjempebra og hadde så utrolig fine utstillinger med friske blomster og alle slags stiler. Det var som et lite interiør kjøpesenter fordi det var så stort. det hadde tre store etasjer inndelt i forskjellige temaer så det er lett å finne frem.
En lekker stol fra en klesbutikk i Strøget, den måtte vi bare få med.

Nå kom det et langt innlegg om turen vår til København! Vi hadde to veldig fine dager, men med litt kortproblemer. Magnetstripen på kortet til Ingunn ble ødelagt og det var ikke alle steder som tok Eurocard med bare underskrift (pin-koden var glemt). Men så flott som banken vår er (Postbanken) fikk vi overført litt penger over til kortet mitt på bare et par minutter. Så fikk vi hvertfall kjøpt litt.

Vi oppholdt oss mest i Strøget, Københavns handlegate med mye forskjellig, bra sted for interiør, godt mat og shooping. Illums interiørbutikk var kjempebra, med masse fine ting og møbler. Utstillingene i butikken ga oss god inspirasjon.

Vi hadde en veldig fin tur, og koste oss masse med god mat og ganske fint vær.

Ha en fin dag hilsen Linda

5 kommentarer:

 1. Så fine bilder :-) Køben er en fin by!

  SvarSlett
 2. Nå ble jeg misunnelig ;O)
  Ja dette er en helig by for shopping :O)

  SvarSlett
 3. Ikke sant? Ha en fin-fin siste uke før påske. I morgen får vi blogge litt påskestoff. Linda og Ingunn

  SvarSlett
 4. Hi there! Thanks for visiting my bog! Your blog is so cool! I was once, in a previous life, a visual merchandiser. So your wonderful blog was eye candy, I wish I could read it though. Rats! Trapped in English!
  Take care now :)

  SvarSlett
 5. Thank you for lovely words! :-) If you want English text, you can use Google translater. You can find it over the picture of "bloggerne" on this page. Take care. Best regards and hug from ingunn

  SvarSlett