13 april 2009

Lyse esker skaper et ryddig inntrykk


Vi har en liten mellomgang i underetasjen vår (som i tillegg består av kjellerstue, gang, musikkrom til vår kjære mann/far og kjellerstue og stort vaskerom og bad.

Her har vi innstallert mange esker. Kjøkken indikererer kjøkkenting som kjeler og ting vi sjelden bruker og er i den første esken. Og Baking (som er på esken bak) inneholder bakeutstyr som brukes sjeldent.

Slik fikk vi en gang (eller bod) med et lyst og pent inntrykk, og vi finner raskt det vi trenger.

De samme eskene er brukt til vaskemider mm på vaskerommet for å dempe inntrykk av farger. Eskene er fra Ikea og kostet 89,- per stykk. Hyllene er også fra Ikea og heter Ivar.

Hilsen Linda og Ingunn

5 kommentarer:

 1. Så enkelt å lekkert :-D
  Tusen takk for tips og inspirasjon!

  Klem J

  SvarSlett
 2. vilken toppen bra ordning att ha alla saker på plats så,,toppen,,tack för di kommentar hos mig,det glädjer mig,,ha en fin v..kram E

  SvarSlett
 3. her snakker vi system.
  herlig!

  SvarSlett
 4. Hej, Ingunn!

  Vad trevligt att du lade en kommentar inne hos mig. Tack ska du ha.

  Ja, det är ju en smart lösning med de fina boxarna från IKEA. Så smart att få undan allt och få en sorts ordning i oordningen. Dessutom så stör de inte och det blir lite mer konsekvens i hemmet. Skulle jag också behöva, hahahaha.

  vet du att jag kommer också från Norge. Jag kommer från Kristiansund. Jag är född där men vi flyttade till Sverige då jag var 9 år. Sen har jag bott i Norge i två år till när jag var i 17 årsåldern. Men sammanlagt har jag nu bott i Sverige i 34 år. Det är ju ganska länge.
  Men jag kan prata flytande norska och jag har alla mina släktingar där. Jag är den enda som inte flyttat tillbaka.

  Hoppas du och din familj får en trevlig vecka.

  Kram Inka

  SvarSlett
 5. Oj, det var utrolig stilig! Har mye å lære her ser jeg... ;-)

  SvarSlett