13 april 2009

Klassisk stil i lyse farger
Nå er første dagen etter ferien unnagjort på skole og jobb. Linda benyttet kvelden til å lese til prøve i fysikk, og jeg dro til møbelbutikken Living for ikke å forstyrre henne. Inspirert av fine utstillinger ryddet jeg litt opp i stua og kjøkkenet. Et bord i sølv ble fjernet (havner nok på loppemarked).

Inspirasjonsbildene over er lekre og gjennomførte selv om stilen kanskje er litt "voksen". Hva synes du? Se taket i bildet nr 3 for eksempel.

Ha en fin onsdag og ikke slit deg ut. Klem fra

4 kommentarer:

 1. Sølvbord !! Høres lekkert ut det da !!

  Legg det ut å se om det er respons for å selge det !

  Ha en fin uke min venn !!

  Varm klem

  SvarSlett
 2. Du kan få det om du henter det i Oslo og liker det. Det ble bare litt feil sammen med mer rette kanter (he he). Her er bildet http://hjemmetsgleder.blogspot.com/2009/03/fangst-fra-opphrssalg-pa-fryd.html

  Ha en fin uke du og.

  Klem

  SvarSlett
 3. Eller se under etiketten hos oss til høyre. Ingunn

  SvarSlett
 4. Jeg liker prangende møbler og det er hvordan jeg dekorerte hele leiligheten. Men med innredning av kontoret ønsket jeg at det skulle være mer elegant og minimalistisk, fordi jeg møter mine kunder der, så jeg ville at det skulle se ut svært profesjonelt. Jeg fante en møbelselskapet Front og det var et godt valg. Jeg er veldig fornøyd med både profesjonelle tjenester og møbler som er pålitelige og ser flott ut.

  SvarSlett