10 august 2009

Pynt i heimenVi er glad i pynt, men foretrekker grupper (stilleben). Det gir ro og harmoni i en travel hverdag 10 minutter fra Norges travleste gate.

Her har Linda og jeg tatt bilder av badet, stua, og et sidebord foran peisen. Derfor så mørkt bak. Men det ble jo ikke så verst...

Ha en fin mandag. Er det uvant å bruke hodet etter ferien så husk at det er bedre å spørre enn å gjøre feil. Det er i alle fall det jeg sier til meg selv om dagen.

Varm klem fra Ingunn

5 kommentarer:

 1. Elsker stilen din :-D
  Dere har det så flott hjemme!

  Ha en fin kveld!
  Klem

  SvarSlett
 2. Så flotte bilder! Fin og gjennomført elegant stil, me like :-)
  Jeanette

  SvarSlett
 3. Nå er jeg oppdatert på bloggen deres. Fine bilder! Ha en fin uke, selvom sommeren er på hell. Selv nyter jeg siste uka på hytta.

  SvarSlett
 4. Helt enig. Å samle tingene er aller finest. Da får man vist dem fram mye bedre. Jeg har igrunn ikke så mye stæsj, men ting som jeg faller for og faktisk kjøper har jeg blitt desto mer glad i. Så blander jeg kunst, vakre vaser ol med ting jeg har kjøpt på ferieturer. Pynten du viser er midt i blinken for meg ;o)

  Idag har jeg vært å betalt depositum på nysofa'n. Gleder meg. Den kommer allerede i slutten av måneden. Det ble den jeg viste i bloggen i helt brun.. Min gamle sjeselongsofa tenkte jeg å plasserer på guttungens rom. Det er jo innimellom svært folksomt der oppe med alle playstation og pc-gale kammeratene hans. Tror det blir fint. Den er jo i svart skinn og blir sikkert kul der oppe.

  SvarSlett
 5. Så lekkert. Dere er flinke begge to. :)

  SvarSlett