08 august 2009

Jeg elsker IKEA

Ikea har lansert nye produkter - endelig. Her ser dere noe av det. Veldig mye fint synes jeg. Har du funnet deg noe nytt?

Linda og jeg skal ta oss en tur snart, og finne våre favoritter. Det er alltid så koselig - og vi spiser alltid der, mens vi kikker i katalogen.

Ha en fin-fin lørdag kveld og søndag. Her males det ennå (trapper, dørstokker mm og så skifter vi lister slik at det ikke trekker til vinteren...). Hus og interiør er i alle fall blitt vår hobby. I dag skal vi på fest til naboene. De er endel yngre enn oss, men hva gjør vel det?

Klem Ingunn

8 kommentarer:

 1. Eg er heilt enig! Eg elskar IKEA, og satt og kosa meg meg katalogen på nett igår:) Jobba med å overtale mannen om å stikke innom IKEA i Trondheim neste laurdag:) Hehehe, han hatar IKEA - så det spørs om det vert tur ålene på meg, men med hans bankkort såklart:p

  Ynskjer dokke ei retteleg fin helg vidare:)
  Klem frå Linn:)

  SvarSlett
 2. Heihei!
  Helt enig med deg :-) Skal til IKEA i slutten av denne uka å handle inn til babyrommet! Gleder meg!

  Ha en super kveld!
  Klem

  SvarSlett
 3. På bilde 1 er det mye som jeg liker.Skal snart en tur på Ikea.Ønsker deg en fortsatt fin helg.

  SvarSlett
 4. Da er vi flere som elsker IKEA og det gjør jeg virkelig, alle vet jeg gjør det... digg digg digg... IKEA er best!
  Vi skal ha nytt spisestuebord, nå er det tomt i Oslo, men de har det på Leangen i Trondheim...kan jo ikke kjøre 70 min hver vei for å få nytt spisestuebord....hm...hva sier IKEA til det... de er ordknappe og vet ikke om / når det kommer inn igjen, grrrrr....
  men allikevel elsker jeg IKEA :)
  Fortsatt god helg!

  SvarSlett
 5. Jeg er også veldig glad i IKEA. Har nettopp kjøpt et kjøkken der, og servicen da vi skulle bytte en skuffefront som jeg hadde fått feil var helt upåklagelig! Fikk pengene kontant tilbake med en gang.
  Ikea har utrolig mye bra design, synes jeg.
  Nå har jeg nettopp kledd på min pent bruktkjøpte Ektorp-sofa. Godt å vite at om trekket blir stygt er det bare å kjøpe nytt.'
  Kanskje vi burde arrangere bloggtreff på de ulike IKEA-varehusene rundt i landet?

  SvarSlett
 6. Helt enig! ELSKER IKEA! Bare så synd jeg bor så langt unna! snufs....

  Ha en herlig SØNDAG!

  SvarSlett
 7. Enig med dere. Design og enkelt å returnere. Kunden har alltid rett tror jeg er Ikeas filosofi. Føles slik i alle fall.

  Klem og fin søndag!

  SvarSlett
 8. Mye bra på ikea, jeg er der ikke så ofte selv om jeg bor like ved, men greit når jeg trenger div, hyller og annet forskjellig .

  SvarSlett