09 august 2009

Nyheter fra Milano


Danske Bo Bedre viser nyheter fra Milano. Jeg synes det øverste bildet er kjempefint. Vi har noe lignende selv i vår kjellerstue fordi våre barn liker sovesofaen bedre utstlått. Ettersom det er de som bruker rommet mest, får de bestemme :) Tepper og puter gjør den innbydende.

Det nederste bildet med sofaen er også fin synes jeg. Noe å bite i og drikke kan få plass bak sofaen på et lite innebygd "bord". Praktisk og koselig.

Den lekre hvite sofaen har også alt innen rekkevidde i form av bord på siden og en kjekk lomme til småting som yatzy og fjernkontroll.

Ha en flott dag og takk for kommentarer. Det er det mest motiverende med bloggen :)

Hilsen Ingunn - som trimmer og hviler (etter fest i går) og maler siste strøk på trappene

4 kommentarer:

 1. Så flotte møbler. Den siste sofaen kunne jeg tenkt meg.

  Petter

  SvarSlett
 2. Hei! Så hyggelig blogg du har! Og takk for tidligere kommentar hos meg:) Et stort kompliment til deg: Trodde virkelig at det var to søsken jeg så på høyresiden her, men jammen var det mor og datter!!! Du holder deg jammen strålende :)

  SvarSlett
 3. Utrolig lekker den sorte lenestolen!
  Mange takk for kjempehyggelige kommentarer på Glassveranda!
  Jeg har forresten lagt bloggen din inn i "Blogger jeg leser" -listen min i dag, slik at jeg kan få med meg alle spennende interiørnyheter som du presenterer her på Hjemmets Gleder! Jeg er jo uendelig glad i det klassiske og tidløse, men elsker likevel å lese om alt nytt og spennende innen interiør, farger, former, tekstiler og møbeldesign! :)
  Håper trappen din ble fin, og ha en riktig fin uke!

  Klem, Ann,
  Interiørbloggen Glassveranda.

  SvarSlett
 4. Mye lekkert!!! Ha en fortsatt fin sommer:)

  Klem Anette:)

  SvarSlett