05 desember 2010

Pyntet bord


Se så fint dekket bord. Det er BA som sier Velkommen til bords i en artikkel på nett. Se flere ideer her.

Her går det i jobb og vanlige rutiner om dagen, samt et og annet julebord. Det er trivelig. Noen julebord er skjøvet til januar og det er jo smart - så blir den måneden også litt ekstra sosial.

I år kommer svigerforeldrene mine på besøk og vi gleder oss alle sammen. Linda kommer 16. desember og da blir vi 4 igjen i familien. Til våren skal Linda til San Fransisco ifm skolen (fotolinje på AFR). Litt tregere å blogge uten en fotograf i huset - men blogger mer når jeg får tid.

Ha en fin førjulstid kjære bloggeleser.

Klem Ingunn

5 kommentarer:

 1. Lekkert bord
  Tenker det er godt at ho kommer hjem til jul
  Ha en fin søndag videre

  SvarSlett
 2. Koselig bord....ha en fin søndag..
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 3. Så koselig å se dere tilbake :)

  Jeg bare nyter.. Vakkert dekket bord!

  Kos dere med hele familien samlet og god advent!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 4. Hallo Ingunn og med Hjemmets og mine gleder. Uten fotograf. Vi må få Linda hjem igjen. :) Nei da, bare tuller jeg, skikkelig moro å se at hun fortsetter den vegen, passer nok som hot i fose der, eller var det fot i hose kanskje..

  Skulle bare innom å oppmuntre deg litt jeg, i tilfelle det trengtes, se om alt sto bra til. Det gjør det ser jeg og som ventet sitter du ikke på sofaeen å venter på at jula skal komme. :) Men fikk litt sjokk, da jeg så at julebordet var dekket allerede, før jeg fikk lest litt mer om den saken. Det får da være måte på, selv på selveste Karl Johan...

  Fine dager til deg og hils til Linda og musikeren også. Han jeg mistet linken til, og som ga meg en velbehagelig lyd i mine ører.

  SvarSlett