11 desember 2010

Duse farger er lekkert


Jeg har mer og mer sansen for farger i varme farger og brunt. Gamle ting i miljøet er også fint. Det skaper en ro - og mening i tilværelsen - når man ser ting i en sammenheng. Det gjelder både ting og relasjoner. Jeg liker så godt å være sammen med folk i ulik aldre. Gleder meg til svigers kommer. De er eldre enn meg så klart, men spreke og varme. Kort sagt; herlige gjester.

Ha en fin førjulstid. Jeg stikker ut på senteret en tur om jeg orker. Det er åpent til kl 20.00 på en lørdag.

Min kjære er i Berlin på julebord. Koster jo ikke mer det enn å ta middagen i Norge.

Klem Ingunn

6 kommentarer:

 1. Hei og god helg Ingunn!
  Jeg har vel sagt det tidligere også, noen ganger kan de lyse og moderne fargene bli litt for sterile og upersonlige for meg. Så igjen deler jeg dine tanker for det varmere og lune.

  Det som er like viktig, tror jeg, er at ikke "Ikea" får ta helt over og at en og annen detalj fra andre tider som også kanskje har fulgt en og familien gjennom andre tider og trender, med alle de minner som følger med. Dette er igjen med på å skape en "stemning" og "atmosfære" som ingen trender eller moter kan være med på å gi.

  Ellers synes jeg at det er flott at også du har slike tanker om "oss eldre", det nyter jeg også godt av, med dine varme og trivelige besøk inn i mine tanker. Ja, til og med oss i senil klassen, som nærmer seg 60 ++++, med litt raushet i beskrivelse av alder. :)

  Atter en gang viser du oss at du hverken har problemer med fargevalget og stemningen ellers, etter min smak. Til og med omsorgen, takler du. :) Koselig å få avlegge deg en liten førjuls visitt.

  Og et lite fy til han som gjerne vil være sjefen...:) Du kunne nå ha fått være med da. :)

  SvarSlett
 2. Humrer her jeg sitter en søndag kveld. Det er akkurat slike innlegg som gjør bloggingen så givende.

  SvarSlett
 3. Wow! This blog looks just like my old one! It's on a completely different subject but it has pretty much the same page layout and design. Outstanding choice of colors!

  My blog 激安プラダ バッグ

  SvarSlett
 4. Remarkable things here. I'm very satisfied to see your article. Thanks so much and I'm taking
  a look forward to contact you. Will you please
  drop me a mail?

  Stop by my blog: ロレックスレプリカ

  SvarSlett
 5. Way cool! Some very valid points! I appreciate you writing
  this post plus the rest of the website is also very good.


  Feel free to visit my webpage; 激安ロレックスコピー

  SvarSlett