15 februar 2010

Lyst og lett

Så lyst og vårlig og lett. Med stoler i plast som ligner på Kartells.  Dette er lekkert synes jeg Fin miks med blomstervasen på bordet som er litt stygg-pen. Hva synes du? Kunne du hatt det slik?

I dag har jeg vært på nettmøte i Fagpressen med Pizza. Fint å dele erfaringer og særlig etter arbeidstid. Da har man litt mer ro rundt seg. Sengeteppe til Linda som var kjøpt på halv pris måtte byttes på veien. Fordi grått passet bedre. Jeg tok Gant sengetøy til min lange sønn som har 220 cm dyne. Så da slipper vi stresset med å tørke det han har (vi har hatt bare ett trekk som er så langt).  Det var lekkert i blått og hvitt og prisen nedsatt til 50%. Bilder kommer.

Ha en fin uke og kos deg med OL om du følger med.

Klem Ingunn

5 kommentarer:

 1. Spennend med gant sengetøy:)stolene du viser er rålekre:)

  SvarSlett
 2. Det er jo lekkert med sånn spisestue - men med små klissete barnehender i huset ser jeg for meg en masse pussing og gnikking .. :o) Sånt får komme når hun blir eldre .. :o)

  Ha ei god natt - klem fra Toril :o)

  SvarSlett
 3. Kunne godt hatt et slikt kjøkken, men det kjøkkenet jeg virkelig drømmer om er mye større (litt sånn dansegulv midt på:))!
  Ha en fin dag, Ingunn!
  Klem, Lene

  SvarSlett
 4. Flotte stolar! Kunne godt tenkt meg sånne! :)

  Ha ei flott veke!
  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 5. Hejsan. Det var ett fint kök. Fint att fynda sängkläder. Själv letar jag mattor om dagen. Ha en fin tisdag! kram Alexandra

  SvarSlett