18 februar 2010

Åpen løsning er fint

Åpne løsninger i huset kan være effektfullt. Boligen ser større ut og man får utnyttet plassen. Før var det mer dører og vegger, og rommene var malt i ulike farger. Fint for privatlivets fred, men ikke fint om lys og luft er viktig. 

Her er to eksempler på luftige spiserom.

Nå går det mot helg. Linda og jeg skal på Oslo Fashion show i morgen - heldige oss. Før det har Anders og Linda prøver i naturfag og historie, og mor hører de. Pappan er på Gardermoen og snakker til 250 stykker. Helgen skal bli bra nå. :)

Har du det travelt om dagen?

Klem fra Ingunn 


9 kommentarer:

 1. SÅ fine bilder - spesielt det første:-)
  Riktig god helg, klem Hege.

  SvarSlett
 2. Hei Ingunn:)
  Ja, blir det ikke bra med åpne løsninger ?! Her hjemme gjorde vi det samme da vi renoverte kjøkken og spisestue i høst. Rev veggen mellom rommene, og "lagde" et lite skille mellom med peis fra gulv til tak på den ene siden av rommet, og en kurvstol med pall på den andre siden. Ellers helt åpent. Det ble veldig stor og god plass. Luftig.
  Slik som engelskmenn liker det...små rom..ikke noe for meg!!
  Kos deg på Oslo Fashion Week :)Moro det
  Klem,Line

  SvarSlett
 3. Ja åpne løsninger er fint:)hele oppholdsromma vår er uten dører.Med tilbygget som er under oppføring-blir det 75 kvadratmeter uten dører:)så glad du viser at det går ann:)ha en strålende helg:)høres gøy ut med messe.Har vært der mange år på rad da jeg drev butikk:)savner det litt ja:)

  SvarSlett
 4. Ja, det er lekkert med åpne løsninger! Jeg har delvis åpen løsning, men kunne godt tenke meg å åpne opp det meste...
  Klem,M

  SvarSlett
 5. Hei! Liker de rustikke detaljene i bildet øverst. Travelt? Ja! ukene går kjempefort, nå er det endelig begynt å bli lysere! Kos dere på fashionweek, der skulle jeg gjerne vært!

  SvarSlett
 6. Ja..det første bildet var helt smashings:)
  kos dere på fashion show..
  klemmer

  SvarSlett
 7. Bøyer meg i støvet for din smak og løsninger, hadde jeg nær sagt. Ser ikke ut til å være mye støv her i gården, så ikke misforstå da.

  Og bildene er som normalt svært så illustrerende og godt tatt. Si det til rette vedkommende da. Ha ei flott helg og ta deg gjerne en tur innom min for en god latter eller to. Det synes jeg er trivelig.

  SvarSlett
 8. så bra inspirasjon! jeg er veldig glad i åpen løsning!! det er også mer sosialt:)

  god helg

  klem Lillan

  SvarSlett
 9. Fine bilder du viser:) Jeg er tilhenger av åpen løsning, og vi var ikke et øyeblikk i tvil om at det var det vi ville ha, da vi bygget.
  Desverre er det vansekligere å innrede, enn jeg hadde trodd...
  Synes liksom at det blir litt for åpent... Og både møblering og belysning er vanskeligere med en slik løsning... Men jeg ville likevel ikke hatt det annerledes! Og det er så mye kjekkere å lage mat når man ikke trenger å stå alene på kjøkkenet:) For ikke å snakke om hvor praktisk det er med små barn i huset!:)

  Kos dere på fashion show! Det høres gøy ut!:)

  SvarSlett