13 februar 2010

Nye vårlige tekstiler


Her er Lindas nye tekstiler - gardiner, sengeteppe og puter. En kurv fra KID har også kommet med i handlekurven. Sort er dermed byttet ut med grått og natur. Jammen endret det hele inntrykket der. Lysere og vennligere, og passer bedre til været her i Oslo i dag - strålende sol. Klikk her for å se rommet før.

Nå leser Linda til Kjemi på pappas rom/kontor for å få ro og fred. Hun har prøver hver dag neste uke før vinterferien starter. Vi har vært på styrketime på Elixia. Bra noen teller og sier hva vi skal gjøre, så holder man ut lenger. Styrke er visst viktig for både unge og ikke så unge.

Ha en fin lørdag, og takk for koselige kommentarer. Det holder liv i både oss og bloggen.

Klem Ingunn

PS! Jeg har begynt med et nytt prosjekt som ivaretar miljøet; takker nei når butikken spør meg om jeg vil ha pose. Sier ja bare når jeg må ha den da....

8 kommentarer:

 1. Så fint rommet bel, og nydelige bilder du tar! Det med posene burde jeg også bli flinkere til.. God helg!

  SvarSlett
 2. Så herlig med litt forandring, flotte tekstiler!

  Jeg fikk med meg en tøypose fra Rimi sist, gratis var de også:)

  Ha en fin lørdagskveld!
  Klem, Lene

  SvarSlett
 3. Oj, så lyst, rent og nytt dette rommet så ut:)
  Hmm..kommer til å tenke på at jeg bør rydde litt ;D
  Vet du, dette med å ikke ta med disse plastposene...veldig! god ide.
  Dessuten...mye hyggeligere med tøyposer. Flink pike:)

  Ha en finfin helg,
  Klem,Line

  SvarSlett
 4. Så lyst å fint det ble, veldig greit å kunne forandre ett rom på denne måten =)

  Ha en fin helg.

  SvarSlett
 5. Så lyst og pent det ble, kjekt å kunne forandre litt.

  Tar med meg ideen din om å takke nei til unødige poser i butikken :)

  Ha en fin søndag.

  SvarSlett
 6. Utrolig fint!!!jeg var også på kid en tur og kjøpte den kurven...overasket over hvor mye fint det der...kjøpte en ren linduk....Blir nok mer kid på meg:)

  SvarSlett
 7. Hejsan! Det blev jättefint på Lindas rum. Hoppas att kemiläsningen går bra. stora kramar på alla hjärtansdag och morsdag. Alexandra

  SvarSlett
 8. Så vakre tekstiler, og sammen med naturmaterialer... kjempefint!! Jeg gleder meg til det blir litt mildere ute, da skal jeg tømme vinterpaviljongen vår (lysthuset) for alt innhold, vaske rundt og male alt! Alle møblene skal byttes ut, lysekronen også. Jeg ser det hele for meg! For første gang vet jeg nøyaktig hva jeg vil med lysthuset. I dag står det bare der. Er lite i bruk, men nå skal det bli andre boller! ...kom bare til å tenke på dette prosjektet igjen nå da jeg så dette. Jeg skal ha mye hvitt, grått, beige og naturmaterialer (kurver, kasser m.m.) inn i det "nye" lysthuset, må vite! ;) Takk for mye fin inspirasjon i innleggene dine.

  Klem, Ann,
  Interiørbloggen Glassveranda.

  SvarSlett