12 februar 2010

Litt nytt på en fredag

For tiden merker jeg en økt bevisstgjøring på gjenbruk. Tror vi skal gå på et par loppemarkeder, og unngå for mye utskifting. Det sparer jo både lommebok og miljø. Pluss at det er fint å få noe ikke alle har og som har en historie. Bildene over viser lyse og fine miljøer som inspirerer oss mot lysere tider.

I dag har vi skiftet gardiner på Lindas rom, og kjøpt 2 billige puter og en kurv. Hele rommet endret seg. Fargen på det nye er hvitt, beige og grått. Gardinene hadde vi fra før, og resten ble kjøpt på KID interiør. Bilder kommer i morgen. Da er det bedre lys.

Her er TVen i stykker, men heldigvis har vi en i kjellerstua - så Skavlan og Thomas og Harald ble sett for det.

Klem og ha en fin helg fra Ingunn og Linda

7 kommentarer:

 1. Hallo Karl Johan! Nesten da. Blir ikke lenge før malerkostene kommer frem her heller nå, om jeg fortsetter å besøke deg. Inspirerende og anpusten av den energien som synes å sprute fra de bak bloggen her.

  God helg og lykke til videre! :)

  SvarSlett
 2. I so love your blog! The 2 rooms above look so light and bright.
  Can't wait to see the changes in Linda's room tomorrow :o)
  Angex

  SvarSlett
 3. Hei Ingunn, jeg har samme tendensene...det må være miljøpåvirkning du....jeg trodde aldri at jeg skulle gå lei av svart!
  Kommer til å beholde noe, men ellers male mye lyst....men ikke kritthvitt...kremfarvet kanskje?
  Ha en fin lørdag!
  Klem,M

  SvarSlett
 4. Hejsan! Vi fick också med oss Skavlan igår kväll. Nu ska vi ut en tur för att sedan möta upp till 60-årsfirande av pappa. :-) Ha en fin lördag. Kram Alexandra

  SvarSlett
 5. Nydelig!ஜ Tenk å hatt en så fint kjøkken :)
  Jeg lengter til Samler og Antikk messen 13-14 mars... det er ennå en stund til men jeg håper å tror på mange fine ting der. Elsker å male om til hvitt og shabbyஜ

  Ønsker deg en fin lørdag

  Klem Anki

  SvarSlett
 6. Vakre bilder! Fin inspirasjon!
  Ha ei flott helg!
  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 7. Gjenbruk er jo en flott ting - sparer miljøet masse .. og vi har jo et alt for utpreget bruk og kast samfunn som det er .. :o)

  Ha en fiiin lørdag - klem!

  SvarSlett