31 januar 2010

Trapper til begjær

Trapper kan være så mangt. Noen trapper er helt enkle, og syns knapt i miljøet, mens andre er rene smykket i boligen. Selv har vi to trapper som er hvitmalte. Helt greie, men ikke superspennende.

Her viser jeg 2 bilder av vår metode, hvitt og rent og som får fokus på andre ting, og ett der trappen er mer dominerende og praktisk. Jeg tenker på teppe. Teppe demper lyd, gjør det mindre glatt og støv synes mindre.

Hva liker du best?

Ha en fin søndag. Her går det i Pilates (rolig trening med fokus på kjernemuskelatur og forebygge stivhet) og skolearbeid. Linda har Historie og filosofi og en stor oppgave hun skal levere om 3 dager. Før det er det revy og revyfest (Linda er nettansvarlig).

Må nevne en ting til slutt; Linda er plukket ut blant 100 jenter til en tur til Bergen for å høre om siviløkonomstudiet. NHH dekker reise, overnatting og mat.

Hilsen en stolt bloggemor :)

9 kommentarer:

 1. Alle var vakre i sine omgivelser. Jeg driver og maler en trapp ned til underetasjen, men er redd den ikke kommer opp i disse divisjoner:D
  ha en god kveld og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med Linda, forstår godt du er stolt! Og ps, jeg bor i nabolaget til NHH!

  SvarSlett
 3. Vackra trappor alla tre men jag blev extra glad av nummer 2. Såklart att du är en stolt mor! Det förstår jag gott. Min make gick på NHH i Bergen och trivdes väldigt bra. Ha en härlig söndagskväll. Kram Alexandra

  SvarSlett
 4. heihei! oppdaga at du har hatt en innleggserie med trapper, du også. gøy at andre er fascinert av dem! :)

  og samtidig oppdaga jeg at jeg har blingsa med hvem jeg lånte et bilde av. Trodde den hvite trappa var fra Charm design bloggen, men det var jo fra deg!! Og da har jeg kanskje spurt feil person om lån av bildet!! Håper det er greit?? miksingen skal ikke gjenta seg!! Har retta opp krediteringa nå, i alle fall.

  SvarSlett
 5. God tur, til Linda! Spennende å skulle velge studier, og studiested! Ikke minst for mammaen! :D Det viktigste er at ungene velger å studere ett eller annet. Min store skrekk er at ungene mine skal bli av dem som sier de er "skolelei", og får for seg at de skal bli kunstnere eller musikere når de blir store. Slike ting er ikke umilig, men særdeles vanskelig å leve av. De må gjerne bli begge deler, men helst etter at de er ferdig utdannet arkitekt, siviløkonom, sivilingeniør, leger eller lignende! Det er selvfølgelig viktigst av alt at ungene blir lykkelige voksne, og penger er ikke alt, heter det. Nei, men pengene har mye å si i hverdagen... Jeg tror datteren din gjør et klokt valg. Skjønner godt at du er stolt! :) -Og siviløkonomer trengs i alle bransjer.

  Flott den trappe-løsningen med store skap med speil i dørspeilene!

  Ha en fortsatt fin uke! :)

  Klem, Ann,
  Interiørbloggen Glassveranda.

  SvarSlett
 6. De var flotte alle trappene .. men jeg kan bare drømme akkurat nå .. skulle helt klart hatt ny trapp .. i alle fall fornyet den jeg har .. men siden jeg ikke vet om jeg blir her neste "skoleår" må jeg avvente alt sånt.

  Spennende for Linda med Bergensreise :o)Lykke til :o)

  Ha en kjempefin ny uke og en super februar!

  Klem!

  SvarSlett
 7. Jeg likte alle trappene. De passet godt inn i omgivelsene sine alle tre syns jeg. Litt usikker på jeg selv ville hatt hjemme, men jeg synes det er fint med trapper som er både mørke og lyse på en gang.
  Ha en finfin kveld!
  Klem AG

  SvarSlett
 8. Hei! Jeg synes de hvite trappene var aller penest :-)

  Klem Kristine

  SvarSlett
 9. Dette blir i full fart. Trapper er viktige, ikke minst må de være gode å gå i. Har selv hatt teppe i trappa, men ble litt lei av å både måtte støvsuge og vaske. Jeg synes alltid trapper er støvsamlere! Vi hadde teppe + malte trinn, og det holdt ikke bare å støvsuge.

  Nå ble det jammen natt, men jeg kommer garantert tilbake til denne bloggen!

  SvarSlett