15 januar 2010

Fredag og friJippi. Nå er det helg. Deilig å slappe av. Ikke lett å hvile når hverdagens plikter står i kø. Jeg prøver å ikke stresse, og i vårt magasin på jobben nå handler det om stress. Det er visst viktig å ikke hoppe over lunsjen, tørre si nei til nye oppgaver, puste og ha en blokk på nattbordet (for å skrive ned det man kommer på). Samt belønne seg selv...

Her viser jeg bilder fra i sommer. Vi fikk laget oss uteplass med 2 sofaer i rotting, noe som ble veldig praktisk. Tak over gjør at vi alle trives der. Linda og jeg er ikke glad i sol på kroppen. Jeg fikk vel nok på 80-tallet da vi solte oss uten faktor og med olje, og Linda orker ikke ligge lenge. Det nederste bildet viser Anders sitt rom. Det er nesten alltid ryddig fordi han "lever mest i kjellerstua".

Ha en fin helg. Her går det i ungdomsaktiviteter - og vi voksne prøver å bare være kjærester. :)

Klem Ingunn

PS! Gratulerer masse til interiørbloggeren Jorid som har fått barn i natt!

5 kommentarer:

 1. Sukk, sommer, jeg supersavner sommeren! Jeg er en vinterhater, upraktisk i dette landet... :P

  SvarSlett
 2. Ahhh.... Takk for herlege minner, og ei god tankeferd til sommar og sol... No er vi halvvegs til februar! Sola stig på himmelen, og våren er ikkje så lang unna!

  God fredagskveld, og ha ei fiiin helg!
  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 3. kom på at jeg savner sommeren, ja
  men synes likevel at tiden flyr og bare mars er over, kan vi begynne å tenke på varme tider

  SvarSlett
 4. Sommer og sol .. skjønt jeg lever helst i skyggen jeg også .. :o)

  Enn å ha et slikt gutterom - som ikke er rotete .. har bare jenter jeg .. men de er nesten verre enn gutter til å rote rundt seg.

  Nydelige bilder!

  Ha en fin lørdag og fortsatt god helg!

  SvarSlett
 5. Hej

  Eva här vad fin blogg du har.Jag är nyfiken på ditt skivbord i vitt kan du inte maila bild till mig?var har du kööpt det?

  Tacksamt mvh
  eva Johansson
  vitlinje@hotmail.com

  SvarSlett