18 januar 2010

Blomster glederFor å få litt vårlig følelse i heimen kjøpte jeg rosa tulipaner og en vase på Mester Grønn på Storo. Bildene er litt dårlige fordi vi glemte å ta bilder når det var lyst. Liker du tulipaner? Og liker du ensfarget eller mange-farget?

I dag fikk Linda 5 på Kjemi-prøven og hele familien gleder seg. Karakterjaget er der enten man vil eller ikke. De avgjør jo hva hun kommer inn på til neste år av studier. Onsdag skal vi på Utdanningsmesse på Lillestrøm. Det skader jo ikke å vite mer for oss voksne og. Kanskje setter jeg meg på skolebenken igjen?

Ha en fin mandag.

Klem Ingunn

12 kommentarer:

 1. Er innom en tur igjen jeg, for å hente inspirasjon. Blir så imponert når jeg er innom din (deres) og mange andres interiørblogger. Kreativitet til tusen og vel så det får jeg inntrykk av.

  Lykke til videre fremover med bloggen, livet og alt som følger med. Ha ei fin uke med ditt og dine.

  SvarSlett
 2. ÅÅ så nydelige tulipaner, de er så lekre å ha fremme:-) klem Stine...

  SvarSlett
 3. Elsker tulipaner! Akkurat nå her jeg lilla tulipaner i masse vaser overalt her hjemme, fikk av mamma'n min forri uke, de gjør meg rett og slett GLAD! :)

  SvarSlett
 4. Er egentlig velig glad i tulipaner! Det gir en kjempe god vår-følelse. Liker dem best ensfarget... :)

  Gratulerer så mye med en 5'er! Og utdanningsmessen på Lillestrøm er veldig bra! Veldig lurt å ta seg en titt, der, ja! :)

  Ha en fin kveld videre!

  SvarSlett
 5. Nydelege tulipanar :)
  Elskar tulipanar-helst duse einsfarga :)

  Klem M :)

  SvarSlett
 6. Kjempe lekre tulipaner. Rosa gjør seg så bra nå når vi venter på våren. Jeg elsker tulipaner og er veldig svak for hvite....

  SvarSlett
 7. Nydelige :) Jeg elsker tulipaner. Fikk en bukett gule av mamma sist familien var på besøk. Liker både flere farger og ensfargede buketter, men de jeg liker aller best er lilla, hvite eller røde tulipaner :) Gjerne med litt silkefuru :)
  Ha en fin kveld!
  Klem Hege

  SvarSlett
 8. Gratulerer så mye med super karakter av Linda. Så gøy! Tulipanene var kjempe flotte! Jeg er veldig glad i tulipaner og på denne årstiden bringer de med seg en følelse av våren som kommer... Mine er rosa og lilla akkurat nå (du så de kanskje på bloggen i går ;-)), ellers bytter jeg litt på med ensfargede og flere farger.
  Ha en fin kveld.
  Klem Anette

  SvarSlett
 9. Gratulerer med femmer, Linda! Vet at det betyr mye nå i disse tider! Er det ikke slik at du er russ til våren? Det er den eldste datteren min også. Mye å fylle tiden med nå!

  Er veldig glad i tulipaner, Ingunn. Helst hvite eller den nydelige rosa som du har på bildet i dag. Jeg liker best mange som står i en stor vase.

  Ønsker dere en deilig start på uken!

  Klem fra
  Anette Willemine

  SvarSlett
 10. Hej, söta Ingunn!

  Åh, grattis till dotterns betyg på Kemiprovet. Det känns väl minst lika underbart för dig som mamma?

  Och vilka underbara tulpaner. Jag gillar nog alla möjliga färger. Oranga är vackra.


  Kram Inka

  SvarSlett
 11. Hejsan! Grattis till dotterns strålande betyg! Jag skulle gott kunna tänka mig att studera igen jag också. :-)Jag tycker om tulpaner. Helst vita men tycker eg att de är vackra i alla färger. Ha en fin dag! Kram Alexandra

  SvarSlett
 12. Herlige tulipanbilder :o)

  Jeg liker ensfargede buketter - og mangefargede buketter - kommer helt an på hvor jeg skal ha dem og hva slags humør jeg er i når jeg kjøper dem .. :o)

  Gratulerer med datterens femmer :o)

  Ha en flott tirsdag - klem!

  SvarSlett