02 desember 2009

Smått og fint


Vakker pynt som er lett å lage selv. I farger som jeg liker. Det vil si natur og sølv og hvitt. Hvordan kunne jeg male alle hvite vegger røde og gule og blå på 90-tallet?

Og hvordan kunne jeg lage jul i gull og gull og rødt og grønt. Svigermor kalte det gullalderen minnes jeg. Dekkebrikker var i gull, og duken rød.... I dag kunne jeg aldri pyntet slik. Rart at smaken forandrer seg.

Har din smak forandret seg?

Hilsen Ingunn - som trekker vinnerne i morgen - vi bare rakk det ikke i dag

12 kommentarer:

 1. jada... heldigvis har smaken min forandret seg ;)
  det skjer jo på en umerkelig måte egentlig ...
  plutselig har det gått ti år og du ser på noen gamle bilder og lurer på hva man egentlig drev med ;)
  hihi...! Gøy da !

  SvarSlett
 2. Fint julepynt på billederne. Jo, jeg ser jo også på gamle billeder og julepynten, at smagen har forandret sig - og jeg vil også sige heldigvis. Men det sker jo uden at jeg mærker det. Det havde nok også været lidt trist, hvis det var ens altid. Hilsen Bente

  SvarSlett
 3. Smaken min har helt klart utviklet seg! Men begynner å få en god forståelse for hva min stil er nå, hva jeg liker og hva jeg ikke liker og hva jeg kan ha litt av, hva jeg må ha mye av, og hvilken fargepalett som er min. Lurer på om jeg om 20 år ser tilbake på denne tiden og lurer på hva jeg tenkte?! Men det tror jeg ikke.

  Nydelig bilde med juledekor!

  Klem fra Christine

  SvarSlett
 4. Ja jeg og hadde de fargene du snakker om men nå er nesten alt bare hvit..men hvordan synes vi det skal være om bare 10 år fram i tid????
  Da synes vi sikkert vi var kjedelige spm hadde sååå mye hvitt..he he he ganske morsomt egentlig hvordan vi skifter smak!!
  Ønsker deg en kreativ og spennende uke!!
  Klæm Linda

  SvarSlett
 5. Ja er det ikke merkelig hvordan smaker endrer seg? Før kunne en ha mørkegrønn duk og røde lys med blått servise...

  Jeg er mer på det hvite og sølv jeg også, men jeg har vel innsett at det ikke bare er meg her i huset. Gullkulene til juletre er satt bort, mens det nå er mer tradsjonelle kuler og pynt. I annen etasje er det rød jul, med nisser, det samme delvis på kjøkkenet, mens i stua og gang er det hvitt som gjelder....

  Ikke til å bli klok på..

  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 6. Heldigvis kan man si, men det er jo egentlig ikke noe merkelig ved det. Inntrykk fra samfunnet vi lever i, livserfaring, mennesker man er i kontakt med og blir glad i, jobben, trender. Det er mange grunner til at smakes endres. Livet er jo stadig i endring - for oss alle. Det finnes ikke stillstand. Tiden stopper ikke opp. Alt og alle er i en evigvarende flyt.
  Min smak? Den har som andre naturligvis endret seg. Ettersom livet har gitt meg både gleder og utfordringer, setter jeg mer og mer pris på kunst. Farvene har bleknet noe og nyanser fra det lyse til det helt mørke har fått en roligere palett i mitt hjem. Akkurat som livet mitt egentlig.

  Ønsker deg en deilig dag, Ingunn!
  Klem fra Anette Willemine

  SvarSlett
 7. Hei snupp!
  Jo heldigvis!
  Det var jo knallfarger som var trenden før...
  Jeg liker samme fargene som du, og vil ha litt natur inn jeg også....jeg synes det var en god idè å pynte en kvast, kanskje jeg hermer....
  Nå har jeg skrevet innlegget som kanskje var litt uventet...på en interiørblogg---men man har da bøker i interiøret?
  Det har jeg iallefall!
  Klem,M

  SvarSlett
 8. Lekkert og så enkelt...bare man kommer på det:)
  Ønsker deg en fin førjulstid!!

  SvarSlett
 9. :) Det er sunt å forandre smak! Men eg trur at dess eldre ein blir, dess meir handlar ein med hjertet, og ikkje berre med augene :)

  Klem frå ei kvit, natur og sølvelskande juletaus :)

  SvarSlett
 10. This looks so simple, stylish and beautiful!

  SvarSlett
 11. Hei.
  Jeg liker også å tro at det er jeg som har utviklet meg og nå har funnet MIN stil-så reiser jeg litt i bloggelandia og ser at de fleste av dere har "hermet" etter meg! Kikker jeg i butikk vinduene så har søren meg dekoratørene også hermet! Selv internasjonale interiørblader har jeg påvirket!! Pussig men praktisk at butikkene er fulle av akkurat det helt spesielle som jeg har funnet ut er min og bare min stil!
  :))
  Ha en flott dag
  Masse hilsner fra
  Trine

  SvarSlett
 12. Ikke sant Trine! Du får sagt det.

  Ha en fin-fin helg.

  Masse hilsner tilbake

  SvarSlett