31 desember 2009

Godt nyttår!!











Her er litt bilder fra heimen. I dag er det den aller siste dagen i 2009, og man gjør seg tanker om året. For oss 4 har det vært et fint år. Både jobb og skole går bra for alle, og vi trives og har unngått nedturer. Jeg sender mine tanker til alle dem som ikke har et varmt hjem, og en trygg og utviklende hverdag....

I dag lager vi mat og pynter til gjester kommer. Vi gleder oss masse, og lam og fløtegratinerte poteter står på menyen. Dessert er hjemmelaget sjokoladekake (laget av barna Linda og Anders) og italiensk is. Litt lett ettersom julen har vart lenge nå. Forrett lages av gutta her og er fransk. Gåselever og andebryst på en seng av noe grønt som det heter så fint :)

Ønsker deg et riktig godt nyttår, og setter pris på dere alle sammen - både de jeg kjenner fra det virkelige liv (og som titter innom bloggen) og dere som er bloggevenner/bekjente.

Varm klem Ingunn (og hilser masse fra Linda her som har tatt bildene i innlegget)

PS! I år har vi valgt nøytrale farger i stua. Flere av de beige, og hvite tingene er nye, og kommer til å bli brukt om igjen til neste år. Bare spør om du lurer på hvor noe er fra.

7 kommentarer:

 1. Kos dere masse på dette årets siste dag :) Ha ett godt nytt år :)

  SvarSlett
 2. Vad vackra bilder.. Gott nytt år!

  kram

  SvarSlett
 3. Hei! Nydelege detaljar i heimen dykkar! Flotte bilder! Eg vil ynskje dykk alle eit Godt Nytt Aar! Takk for all inspirasjon og glede i det gamle! :)

  God klem frå Elin
  ♥ ♥ ♥

  SvarSlett
 4. Så nydelige bilder ifra et skjønt hjem!Ønsker dere et riktig Godt Nyttår og gleder meg til å følge dere også neste år,nyttårsklemmer Sissel

  SvarSlett
 5. GOTT NYTT ÅR önskar jag dej. Roligt att få lära känna dej under det här bloggåret och så hörs vi nästa år igen.
  Kramis Birgitta

  SvarSlett
 6. Godt nytt år til deg!
  Takker for alle flotte innlegg på bloggen din, alltid masse fine bilder man kan nyte! Og du har virkelig god smak;)
  Håper det nye året bringer akkurat det du ønsker deg!
  Nyttårsklem, Lene

  SvarSlett
 7. Godt nytt år til deg også! Flotte bilder, og menyen hørtes fantastisk ut!

  SvarSlett