27 desember 2009

Paris var herligHeia bloggevenner. Takk for alle koselige kommentarer. Vi har vært i Paris i 4 dager og landet lille julaften på norsk jord. Vi har hatt gjester til nå (veldig hyggelig!), og vært på flere besøk. Vi har spist god mat og kokket og dekket bord og det liker vi alle 4! Paris anbefales på det varmeste. Så mye å se og oppleve. Og maten der er utrolig god - skjønner at de er kjent for sitt kjøkken.

Vi besøkte Eifeltårnet og museet Louvre og shoppet. Vi bodde veldig bra hos www.leilighetiparis.com som er verdt å prøve. Bakeri i nærheten og sentralt beliggenhet og topp service fra Helene som eier 2 leiligheter for utleie gjør det enkelt å besøke en ny storby. Til slutt må jeg nevne Kiliwatch som også må oppleves. De selger second hand og vintage tøy, og utvalget er stort og bra. 


Håper du har en fin jul - og koser deg med deg og dine :)


Varm klem Ingunn og Linda 14 kommentarer:

 1. Ååå der skulle jeg også ha vært!! Høres herlig ut!
  Kos deg videre i romjula og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Det så og hørtes herlig ut! Håper jeg også får sjans til en juletur til paris en gang:)
  Ha en fortsatt god jul!
  Klem, Lene

  SvarSlett
 3. Så deilig!
  Ønsker deg fine dager fremover, klem, M

  SvarSlett
 4. Paris er flott ja. Ser jo ekstra flott ut nå med julelys..
  Skjønner godt at du likte deg der..

  SvarSlett
 5. Takk for tips om bosted! Oberkampf er jo det beste området for kunst og alternativ stil, så der var dere heldig!Ønsker dere en fortsatt god jul,og takk for året som gikk :)

  SvarSlett
 6. herlige paris.....ha en strålende ferie, og godt nyttår

  SvarSlett
 7. Hei, Ja Paris er nydelig. Nyttårsklem Siv

  SvarSlett
 8. Heldige deg/dere! For en flott juletur. Paris er jo helt magisk. Har vært der og skal tilbake!
  Så utrolig flott blogg du har. Nydelige bilder! Ble kjempeispirert. Flott pepperkakehus. Titter gjerne innom igjen snart! romjulshilsen Vibeke :)

  SvarSlett
 9. Innom deg for å ønske Godt nytt år ...!
  klem til deg

  SvarSlett
 10. Hei...sitter og planlegger Paris tur med noen venninner til høsten. Er litt spent på hvordan du likte leil.til Helene? vurdere det istede for hotell;o) Takknemlig for tilbakemelding. Klem fra Malivasverden.blogspot.com

  SvarSlett
 11. Very interesting blog. A lot of blogs I see these days don't really provide anything that attract others, but I'm most definitely interested in this one. Just thought that I would post and let you know.

  SvarSlett
 12. It is good to see posts that give truly quality information. Your tips are extremely valuable. Thanks a lot for writing this post.Thanks a lot for sharing. Keep blogging.

  SvarSlett