17 desember 2009

Litt mer hvittHvitt og sølv og gull og grønt er tydeligvis i mitt hode nå. Og myke, tunge stoffer, og tepper og puter. Kanskje jeg vil lulle meg inn i bomull? Føler meg sterk og rolig, men også sårbar. Men slik er vel alle mennesker...

Nå har vi pynta hus og tre, og lagt siste hånd på pepperkakehuset som ble slede, tre og hus (Linda har gjort det meste). Og hengt opp en nydelig Georg Jensen stjerne i kjøkkenvinduet (som jeg kjøpte på Til Bords på Majorstua i dag). Bilder kommer bare vi får tid til å ta de, og laste de inn på PCen.

Ha en fin torsdag. Er du i rute til jul?

Klem Ingunn

3 kommentarer:

 1. Hejsan! Jag har några julklappar kvar och så ska jag slå in sisådär 30 till men annars ligger jag bra till! :-) Ha en fin dag! Kram Alexandra

  SvarSlett
 2. Jeg er heldigvis ferdig med julegavene, men huset er et annet kapittel.. hihi.. planen er å bruke helgen til å gjøre huset klart til jul! Ikke at jeg forstår at jeg skal rekke alt.. bake 2 slag, julevask, julepynting av både tre og hus, julekonsert, utlevering av julegaver.. pluss at jeg enda ikke har noe å ha på meg på julaften.. men men.. sove får man gjøre når man blir gammel ;)hihi..
  Ha en fin dag!
  Klem Hege

  SvarSlett
 3. Kjempefin blogg dere har, her var det mye interessant å lese og se på!! Ønsker dere en riktig god førjulstid videre!! Her titter vi garantert innom flere ganger.

  SvarSlett