15 januar 2011

Trender 2010


Trender kommer og går og skifter både innen interiør og klær. Etter at vi kjøpte huset for 3,5 år siden har vi tenkt mer på hva vi liker over tid, og mindre på hva som er moderne. Det er jo koselig å ha ting lenge, og bli glad i det. Det er liksom vårt. Og det er mer økonomisk og miljøvennlig også. :)

Her viser jeg stiler og bilder som vi liker. Stramt, men likevel koselig. Italienske Natuzzi i midten er ganske maskulint, og hadde vi hatt en stooor leilighet i Oslo med utsikt (og mye penger) tror jeg dette hadde vært stilen. Hva synes du om det? Blir det for upersonlig?

Ha en fin helge videre kjære bloggeleser. 

Ingunn

3 kommentarer:

 1. Jeg tror nok at man over tid blir mer sikker når det gleder hvordan man liker å ha det, men et boligbytte vil ofte kunne påvirke stilen. Boligens karakter og rommenes farger/lys styrer ofte hvordan vi innreder.

  For egen del, følger jeg med på trendene med den hensikt å skaffe de tingene jeg liker når de er tilgjengelige. Ikke nødvendigvis fordi det er det som er trenden...

  Stylede bilder som dette, kan se upersonlige ut. Når det fylles med de tingene som følger med daglig bruk, er det neppe upersonlig lenger! Som bilde å hvile øyet på derimot, er ryddige rom som dette som balsam for sjelen ;)

  SvarSlett
 2. Jeg synes det er en fin stil du viser. Det er noe med at det er menneskene som skaper atmosfæren i et hjem. Man preger det med sine personlige ting etterhvert og da blir det "sitt". Jeg liker så mange forskjellige stiler så jeg holder meg litt til alder og stil på huset. Har man en funkishus eller leilighet blir ofte stilen deretter. Blir litt rart å ha "high teck" stil i et tømmerhus på landet? Eller kanskje ikke he he.
  Fin dag videre til deg
  Klem
  Randi

  SvarSlett