08 januar 2011

Vedkurv er praktisk


Før jul kjøpte vi noen nye småting til heimen. Det meste gikk i naturmaterialer/farger og det stemmer med min smak for tiden som går i retning av lyst og beige. :)

Kurven er fra Kid og kostet ikke mye. Under 200,- om jeg husker rett.

I dag har vi vært og sett på dusjkabinett på Oslo VVS Senter som virkelig anbefales. Vi har ett bad i dag, men mangler dusj i kjelleretasjen der gjestene er. Kommer tilbake med mer når vi har bestemt oss.


Ha en fin-fin helg!

Klem Ingunn

5 kommentarer:

 1. Den var virkelig lekker! Og praktisk! :D

  SvarSlett
 2. He, he - ja, vedkurv er praktisk - for ikke å snakke om når den er fylt med ved!
  Ved er tingen her for tiden. Vi bærer og bærer...
  Lykke til med gjestedusj. Det er godt å ha en ekstra dusj *s*

  SvarSlett
 3. Nydelig vedkurv ,)) Jeg så faktisk på den samme selv hos Kid... angrer faktisk på at den ikke ble med hjem for den er lekker ,))
  Den kan jo brukes til så mangt ;))
  Spennende med ny dusj ,)
  Ha en fantastisk nydelig kveld og morgendag !
  Klem Anki

  SvarSlett
 4. Hallo Ingunn!
  Vedkurva fikk sin fortjente oppgave denne vinteren. Din nye gjorde seg godt der den står, klar for nye kalde dager. Vet ikke hvilke temperaturer det nå er på dine kanter, men mye tyder vel på at den heller ikke hos dere får lov til å bæte så velfyllt resten av sessongen.

  Fortsatt fin helg til deg og dine.

  SvarSlett
 5. Et godt tips med vedkurven fra KID. Naturens fargetoner med lyst og beige er rolige, avdempende og godt å leve med. Naturfarger kan brukes overalt i huset og man kan bruke fargesterke kontraster på detaljer i innredningen. Jeg bor med naturfarger og liker godt å bruke rødt som kontrastfarge. Det skaper spenning og et interiør som jeg ikke blir fort lei av!

  SvarSlett