21 mars 2010

Litt gammelt og nytt

Det er søndag og fridag. Fri og fri - Linda jobber med kjemi og familieprosjekt fra 2. verdenskrig, og Anders jobber med forfatterskapet til Oskar Braaten.

Her viser vi miljø der gamle ting tilfører sjel og dybde til et helhvitt og nytt miljø. Veldig fint, og inspirasjon før loppemarkedsesongen setter inn igjen. Gjenbruk er i tiden - både fordi det er mye flott gammelt, og fordi det er positivt i forhold til miljø. Skal du på loppemarked i vår?

Å produsere og selge varer som raskt blir utdatert og kastet er en stor belastning for miljøet. Jeg tenker på dette når jeg ser at H & M og Gina får nye og rimelige varer inn daglig.

Ha en kjempefin søndag. Vi setter stor pris på leserne våre!

Varm klem Ingunn og Linda

7 kommentarer:

 1. Så enig med dere -....derfor er det herlig at gjenbruk er inn...jeg har nå alltid vært en skroy kærring og liker gammle ting bedre enn nye...

  ha en flott søndag...her ryddes det.

  Klem

  SvarSlett
 2. Hej Ingunn!

  Ja, när våren och sommaren kommer, öppnar alla sommarloppisar. Men här har de flesta loppisa öppet året runt och de finns överallt. Jag springer på loppis varje dag nästan när jag har lunch. Och det är alldeles underbart. Men på somrarna är det ännu bätre för då kan man åka runt på alla lantloppisar också.

  Vilka vackra bilder du visar. Åh, vad inspirerad jag blir. Dessutom har du helt rätt i att det är bra att återvinna. Vi sparar på miljön och sen tycker jag persoligen att använda saker har en själ.

  Ha en bra vecka vännen


  Kram Inka

  SvarSlett
 3. Gjenbruk er tingen, se hva man har og bruk det. Likte så godt skyvedøren, her trengs det en. Ha en fin søndag, lykke til med oppgaver. Klem.

  SvarSlett
 4. Flotte inspirasjonsbilder:)
  Må innrømme at jeg er nok en av de få her i blogglandia som ikke oppsøker loppemarkedene...:) Har bare aldri blitt bitt av den basillen:) Men ser jo hva andre kan trylle fram av både det ene og andre de finner på loppis:)
  Ha en fin kveld både Linda og Ingunn!
  Klem, Lene

  SvarSlett
 5. Hejsan! Jag har ropat in flera saker på auktion och har flera ärvda möbler från generationer tillbaka. Tror att det är viktigt att tänka på att inte bara köpa och slänga. Därför kvalitet framför kvantitet! :-)Gillar kontrasterna i bilderna. Ha en fin dag!Kram Alexandra

  SvarSlett
 6. That sliding door is gorgeous isn't it?
  xx
  Greet

  SvarSlett
 7. Jeg synes det morsomt å se at man kan blande inn gamle ting og antikviteter i et hjem.

  Ønsker dere en deilig start på uken!

  Klem fra
  Anette Willemine

  SvarSlett