12 mars 2010

God fredag til deg


Stikker bare innom med et inspirasjonsbilde og ønsker deg en fin fredag. Deilig å lulle seg inn i myke puter, tepper og gode møbler.

Nå er det noen timer med innsats og så helg. Anders har hatt prøvemuntlig og kom opp i matte (han går siste året på ungdomsskolen). Selv om det er litt teit å være personlig på bloggen, må jeg bare skrive at han fikk 6 i karakter. Bloggen er jo også en dagbok som jeg skal lese på gamlehjemmet :)

Kommer innom deg som har blogg så snart jeg har tid.

Varm klem og god helg til deg!

Hilsen Ingunn

9 kommentarer:

 1. Hei Ingunn og god helg til deg også. Det må vel være lov å være litt stolt av sine når de lykkes, mener jeg. :) Uten at en skal føle seg teit. Lykke til med enda ei ny helg og medfølgende lulling.

  SvarSlett
 2. Er det ikke herlig... tenk helg igjen.
  Moro med sønnen din, må jo være lov å skryte litt av de.. fortjener de.

  God helg til deg

  SvarSlett
 3. Hei på deg.
  En riktig god helg til deg også :)

  Skjønner at du er stolt over sønnen din, veldig kjekt når de lykkes. Kjenner veldig godt igjen den gleden dette gir. Litt skryt er absolutt på sin plass :)

  SvarSlett
 4. Herlige insp. bilde :-)
  Gratulerer med sønnen!! Kjempeflink har han vært, og det skal han være stolt over (Psst: fikk selv 6 på muntlig eksamen *stolt*)

  Ha en fin helg!
  Klem J

  SvarSlett
 5. wow - så kjekt med 6 i matte!! Det er noe å være stolt over!
  Herlig bilde, skulle så gjerne hatt sånne vinduer, hi,hi :)

  Ønsker deg en fin, fin helg!!
  Kjersti

  SvarSlett
 6. Hejsan! Såklart man ska var stolt över sina barn. Grattis till din son! Den bilen där är en av mina favoriter. :-) Ha en fin fredag och en skön helg! Kram Alexandra

  SvarSlett
 7. Så morro med sønnen,skjønner du er stolt!Takker for At du la igjen kommentar ang.innlegget mitt om SJøgrens sykdommen.Ser at din mor har samme diagnosen.Heldig du som fikk med spisestuen din på Nibs Galleri,den er jo absolutt verdig det ,da den er utrolig stilig!Litt synd for oss som har sendt inn bidrag og ikke fått det med på galleriet,urettferdig mener nå jeg da.Men ikke mye å gkøre med akurat det ,så vet det evnt.til en annen utfordring kommer.Forresten noen her inne antydet at det er de Største Bloggerne herinne som får vist fram sin!Ha en kjempefin helg,klem sissel

  SvarSlett
 8. Så gøy, gratulerer masse!!
  Ha ha, ja du har ett poeng der med dagbok! :)
  likte den!
  Så herlig inspirasjons bilde !!
  God helg Ingunn
  Klem Anki

  SvarSlett