19 mars 2010

Baderom til inspirasjon


Fredag var badedag da jeg var liten. Badekar og hårvask i 2 omganger og så dusj var rutinen. Og rene klær. Min mor er nøye, og min mormor, og jeg er kanskje blitt litt nøye og?

Her er et baderom som inspirerer til bruk. Brunt og hvitt og praktisk med både badekar og dusj. Det nederste har så flotte vegger. Modig valg, men veldig fin effekt. Kunne du hatt en slik vegg i din bolig? Og evt. hvor?

Ha en fin-fin fredag.

Klem Ingunn og Linda

9 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Her skjedde det noe galt... Jajja, vi tar det omatt ;)
  Badene var fine de, likte godt det nederste. Noe rustikt over det, samtidig som det er moderne. Og ikke minst størrelsene på badene virket akkurat passe. Ikke det, er fornøyd med badet vi har, men større plass, hvem ville vel sagt neitakk til det.
  Håper dagen er fin!

  Klem C.

  SvarSlett
 3. Hejsan! Fredag är absolut en baddag här idag! :-) Jag har just badat mina små troll som snart ska sättas på plats i bilen och så går turen till fjällen. :-) Ha en riktigt skön helg! Kram Alexandra

  SvarSlett
 4. Lekkert .. :o)

  Kunne godt hatt et sånt bad ja .. og det inspirerer veldig til å gjøre noe mer med det forferdelige jeg har .. men men .. det får bli når jeg vinner "på ordentlig" :o)

  Ha ei super helg - klemmer!

  SvarSlett
 5. Tar til meg all baderomsinspirasjon jeg, like før det braker løs her nå! :)

  SvarSlett
 6. Hei, kjempefin blogg dette, inspirerende og ryddig, ren og stilsikker i sitt uttrykk. Kommer nok til å legge den til mine favoritter!

  Første gang jeg er inne på bloggen din; ramla tilfeldig over den i min jakt på trappeinspirasjon - holder nemlig på å bygge hus, og akkurat nå er det trappen som står i fokus - sammen med kjøkkenet...

  Badet er også noe vi har brukt mye tid på å tenke ut løsninger for. Har bestilt innredning fra Italia, og den er gammeldags i uttrykket og i mørkt treverk, veldig fin synes jeg. Så ja, vi kan absolutt tenke oss en stil som nevnt i innlegget ditt - vi skal ha en sånn stil! Men på veggene skal vi ha marmorfliser med en rustikt og slitt overflate, så det blir litt middelhavsstil over det hele. Badet vårt er på 18 kvm så vi får litt plass. Er på jakt etter en fin stol å ha der. Tips tas i mot med takk.

  Mvh
  Janna

  SvarSlett
 7. God helg til Karl Johan, nesten da. Må nok si at et slikt bad kunne jeg godt ha hatt og også trengt. Nå ler de av mine kjente som har vært å sett vårt, om de leser dette. :) Ler og nikker enigheten i mål.

  Fortsatt god helg til deg og dine!

  SvarSlett
 8. Hei! Lurer på hvor du fant det øverste badet hen? Synes det så kjempefint og kunne tenke meg ett slinkt bad.

  SvarSlett
 9. Hei Petter,

  Jeg husker ikke hvor jeg fant det. Men Tjærsland i Oslo har veldig mye fint! Se her: http://www.tjersland.no/

  Lykke til!

  Ingunn

  SvarSlett