17 november 2009

Hvitt er fint
Hvitt er så fint. Det forstørrer og får frem tingene man har. En dag for mange år siden malte vi stua gul, kjøkkenet blått og soverommet grønt. Stua var vi veldig fornøyd med husker jeg. I dag tviler jeg på om vi gjør dette om igjen.

Har du hatt slike farger på veggene noengang? Og likte du det?

Ha en fin uke, og takk for koselige kommentarer :) Snart er det 1. desember, og da skal vi pynte litt i stua.

Klem Ingunn

12 kommentarer:

 1. Åh fine bilder) Hvit er vel og forblir(hvertfall her inne..hehe) Sov godt..Klemmer

  SvarSlett
 2. Det må være den "hvite" bølgen som er på nå, må nok hjem og male i huset mitt i Norge. Kveld her hos meg, takk for titten!

  SvarSlett
 3. Hei!
  Her er det hvit og lyst, og det kommer det til å fortsette å være tror jeg! Jeg synes for mye farger virker forstyrrende, så veggene blir neppe malt røde, grønne eller noe. Men en hybel jeg i sin tid bodde på hadde gule vegger, lilla lister og grønt tak! Ble et kort opphold der...
  Ha en fin dag

  SvarSlett
 4. Hvitt er absolutt det fineste i interiør synes jeg. Husker okergult, rødt og bondeblått fra 80-90 tallet. Huff - tviler sterkt på at jeg noengang kommer til å male i de fargene :-)
  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 5. Ja...hadde soverommet i grågrønn en gang:)
  Nei...hvitt er jo mest delikat...
  ha en fin dag
  klemmer edda

  SvarSlett
 6. He, he! Ja, det er ikke til å komme bort fra at det var bondefarvene som regjerte på begynnelsen av 90-tallet. Det var liksom litt feil å se en bygårds-leilighet malt i låverødt, med tilhørende trehvite møbler. Huff og huff, jammen er jeg glad for at den trenden er borte!
  Ønsker deg en deilig dag, Ingunn!
  Klem fra Anette Willemine

  SvarSlett
 7. Åh, ja då! Min första lägenhet hade jag ett knallblått rum och ett gult :-) Har alltid haft Vitt/äggskal i varddagsrum och sovrum dock! Ha en fin dag! kram alexandra

  SvarSlett
 8. Kvitt er fint ja :)
  Eg har ikkje eigd hus på denne tida det va in med masse fargar, men heime hos foreldra mine er det ein farge for kvart rom tru eg :) og eg hugsa ei leilegheit eg leigde ein gang, der alt var trekvitt-og eg elska det!! :) men no hadde eg fått åndenød hehe :)

  ikkje lenge til adventstida begynner nei...gler meg, men har masse å gjere :o/

  Klem M :)

  SvarSlett
 9. Åja, vi har hatt både grønne, blå og røde vegger... Tidligere eierne av huset som har satt sine fargerike spor... I dag prøver vi å få lysnet det meste med hvite nyanser, og vi eeelsker fargen chi (hvit med en dråpe sort)! Ingen ting er som å rive av mørkegrønn tapet i en stor stue og deretter male veggene hvite. For en lettelse, rett og slett... :)
  Fiiine bilder dere viser...alltid! :)

  SvarSlett
 10. Å JA, i 1996 malte vi stua i en kjempe fin gul farge - valgte for sitron først - så ble gulfargen riktig og varm og god - sofaen var selvsagt BLÅ!!! Kjøkkenet skulle være blått - altså blå vegg - det ble bare en liten malt vegg - for med et lite bord og 4 stk som spiste var det ikke plass til å gjøre NOE annet!! Soverommet vårt var alle veggene malt i en veldig fin farge - jeg syns det var kjempe fint - ja jeg syns jo det er fint ennå, når jeg ser på det - MEN valgte en lys grå blå på soverommet i vår neste leilighet i 1999 og beige og offwhite på veggene ellers i leiligheten. Nå er huset kun hvitt + en mørkegrå vegg på vårt soverom og det blir nok kun farger på ting og tang i framtiden også!!!
  Skal jammen rote fram de gamle fargerike rommene og legge dem ut en dag - morsomt er det!!

  SvarSlett
 11. Koselig å lese alle kommentarene. Det vekker gode minner. Fra en tid der smaken var veldig annerledes. Alle rom i ulike farger gjør en jo litt urolig eller hva? Og boligen virker mindre.

  Klem og ha en fin kveld - nå er det snart helg.

  SvarSlett
 12. Det var tider det :o) Vårt første hus kjøpte vi i 1994, og da pusset vi opp med røde vegger på kjøkkenet, gul tapet i stua, blå i spisestua, grønne på soverommet, terracotta i hallen og rødt OG gult på badet.... Blir matt bare ved tanken ;o) I dag er det bomull som dominerer, med ren grå, aubergine og bruntoner som kontrast.
  Ha en fin helg!

  SvarSlett