05 november 2009

Hvit jul?

Jeg har lyst på hvit jul med jordfarger, og sølv og kanskje litt gull. Det blir så fint til det hvite og sorte vi har tror jeg. Grønt tre må vi så klart ha, men ikke farger på pynten.Men hvordan få overtalt de andre i familien til det? Tipper at jeg går tapende ut av denne praten.

Hva tenker du om hvit jul? Har du prøvd det, eller har du det? Og hva var resultatet?

Ha en fin helg snart. Selv reiser jeg på ansatt-samling i Fredrikstad i 2 dager. Det blir sikkert både nyttig og hyggelig.

Klem og sov godt Ingunn

12 kommentarer:

 1. Jeg er så enig med deg - hvite nyanser, sølv og naturlige jordfarger som jules dekorasjonsfarger. Jeg tror nok at jeg skal få trumfet igjennom det her i heimen :) Lykke til! Ønsker deg fine dager samling.

  SvarSlett
 2. Jeg er også enig i at hvit jul er det fineste. Foretrekker mest mulig hvitt, sølv, grått og naturfarger, med noen innslag av rødt for tradisjonens skyld :-)

  SvarSlett
 3. Jeg synes hvit jul er svært pent, men jeg trenger de røde nissene og litt annet rødt for å komme ordentlig i julestemning. :)

  SvarSlett
 4. Very nice pics! I'm in "julestemning" for months now :-), I can't wait till jul! Hug Marjet

  SvarSlett
 5. Hei hei!
  Eg skal pynte juletre for fyrste gong i år, og skal ha alt i sølv og kvitt:) Min kjære er heilt med på det faktisk! Han er nok berre glad han slepp å bry seg;)
  Lukke til med overtalinga! Er jo så koseleg med kvit jul:)
  Ha ein herleg dag!

  SvarSlett
 6. Så flotte og spesiellt bilder du har tatt! Hvit jul har jeg ladri prøvd. Synes det er veldig vakkert på bilder, men kommer nok ikke uten innslag av den røde fargen i mitt hjem:o) Litt må jeg av både sølv, gull, bronse og rødfarge, men det trenger ikke ta over.... Spørs hva som gir en rette stemninga....Det trenger ikke ha noe med farger å gjøre i det hele tatt:o)
  Ha en fin dag.
  Hilsen Solveig

  SvarSlett
 7. Vel, jeg synes hvit jul inne et vakkert, men det blir nok ikke med det første inne hos meg! Når det gjelder ute trenger den ikke vær hvit, jeg takler ikke snø... :P

  SvarSlett
 8. Nydelig :O)
  Og så er det så fint å pynte med lerkegreiner :O)
  Ønsker dere en fortsatt fin torsdag ;O)

  Kirsti

  SvarSlett
 9. Hei!

  Så nydelig blogg dere har! Tonnevis med herlig inspirasjon, I like!!!
  Jeg elsker hvit jul, men i år skal jeg prøve meg med lilla detaljer. Vel, det blir vel egentlig hvit jul med lilla og sølv/gull detaljer... Jeg kan i alle fall trygt anbefale en hvit jul, det er en sikker vinner! :)

  God kveld!

  SvarSlett
 10. Hei:) Her hos oss blir det kun lyse hvite nyanser i julen. Alle syns der er så lekkert så ingen som rynker på nesten når ikke hele leiligheten er rød. Sølv, hvitt, prismer, edelgran, sink, grå filt er noe av det som pyntes med, kjempe lekkert;)

  Ha en fin helg på tur.

  K-J

  SvarSlett
 11. Takk for mange kommentarer. Dette må jeg jo vise min familie. Jeg nevnte interiørbloggere på seminaret forresten, og de andre syntes det var veldig spennende (man skulle si noe om seg selv som andre ikke visste).

  Ha en kjempefin helg.

  Klem Ingunn

  SvarSlett
 12. Jeg har hvit jul og har hatt det i årevis! :)) I år har jeg faktisk kjøpt noen få røde glassengler som jeg tror skal få stå i dagligstuen, kanskje... vi får se :)

  Klem, Ann,
  Interiørbloggen Glasssveranda.

  SvarSlett