13 november 2009

Farger om du liker det!
November er litt grå - i alle fall her i Oslo. Og fredag den 13. er kanskje ikke den mest spennende datoen. Derfor legger jeg ut noen fargerike bilder :)

Det er veldig langt unna vår stil. I alle fall det siste miljøet med rødt og grønt. Det gir nok mye energi til omgivelsene. Det andre bildet er mer vår stil, men kanskje litt vel stramt. Og gult er litt "stressfarge". Da jeg jobbet som produktsjef i De norske Bokklubbene (for 18 år siden) lagde vi bestillingskupongene gule. Hypotesen var at folk fjernet de og sendte de inn til oss, fordi de var så stygge... Byttet vi til for eksempel lyseblå sank responsen, og det ville vi jo ikke. Morsomt å tenke tilbake på nå.

Ha en flott fredag. Selv har jeg feriedag (skal hente briller, møte venninne til kaffe og rydde i skap på soverommet).

Klem Ingunn

PS! Jeg setter stor pris på deres kommentarer - jeg blir helt rørt foran PCen.13 kommentarer:

 1. Jeg liker farger - men har vanskelig for å bruke dem hjemme ;) sitter litt langt inne på en måte.
  Likte det første bildet veldig godt! Grå og lilla! Fin kombo...

  SvarSlett
 2. I love the bedroom with the dark charcoal wall and a hint of grape.
  Happy to discover your lovely blog! Happy weekend. Amanda

  SvarSlett
 3. Tusen takk for den du!
  Lene Bjerre er vel desidert favoritt-designeren min da!!
  ;)

  SvarSlett
 4. Elsker soverommet! Det er flott med litt farger - det gleder.
  God helg og takk for en flott blogg!

  Smil fra Netten

  SvarSlett
 5. Likte både det første og det siste soverommet jeg. På det første kunne jeg styrt meg for teppet, mens på det siste kunne jeg fint klart meg uten det grønne innslaget. Ellers var de flotte begge to (på hver sin måte).
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 6. Det øverte interiøret likte jeg kjempegodt. Men jeg hadde fjerner puten, sengeteppet og gulvteppet, og kanskje tilført noe i bronse. Ha en fin fredag, håper været i Oslo er like flott som i Bergen i dag! Vi nyter en tørr høst for tiden. God helg!

  SvarSlett
 7. TITTER BARE INNOM FOR Å ÖNSKE GOD HELG.
  KLEM BELLA

  SvarSlett
 8. Jag gillar färger men det är inte alltid allt fungerar lika bra här i hemmet! :-) Ha en riktigt fin helg! Kram Alexandra

  SvarSlett
 9. Hei du! :)) Tusen hjertelig takk for alle hyggelige kommentarer på Glassveranda! Det er like gøy å høre fra deg hver gang, må vite ;) Men her sitter jeg nå og skammer meg over å ikke ha gitt lyd fra meg siden "forsvinningsnummeret" mitt for ukesvis siden;) Huff. Det verste er at jeg har vært innom Hjemmets gleder flere ganger siden den tid, men uten å gi lyd fra meg. Dobbel huff. ALT skal skje i september og oktober hjemme hos oss: Møter, avtaler, kurs, bursdager, konserter, musikkskolen, vennemiddager, Hallowen, treningstimer, fotball-, håndball- og judoturneringer, og bedre ble det jo slettes ikke av at jeg bestemte meg får å male spisestuemøblene i denne perioden også :S Men nå er det endelig november! Nå skal jeg ta det heeelt rolig til langt uti januar og bare kose meg om ettermiddagene! Skal bare hygge meg med juleforberedelsene i år, og nyte hvert sekund med ro og fred, blogging og blogglesing ;)

  Jeg ønsker deg en koselig fredagskveld, og en riktig god helg!

  Klem, Ann,
  Interiørbloggen Glassveranda.
  - nå endelig med hvilepuls :))

  SvarSlett
 10. Hi Ingunn,
  I can imagine that these colours are not the colours of your country!
  But it are nice pictures and sometimes we do need colours in our life isn't it!
  You did wonderful posts the last days! Sorry that I just was able to read them now! i was so busy the last days!

  Have a nice weekend!
  Greet

  SvarSlett
 11. farger er bra! jeg har akkurat malt soverommet turkist og vaskerommet mintgrønt.. litt vågalt i hvitemalte tider som dette kanskje. ha en fargerik helg, på tross av det hvite snøen som daler ned i oslo for øyeblikket. :)

  SvarSlett
 12. ingen bilder av det turkise riktig enda, men det kommer nok etterhvert :) må bare få alt det andre i orden først. foreløpig ikke en list i sikte for eksempel. ting tar tid..

  SvarSlett
 13. Hej, Ingunn!

  Ja, tänk vad färger påverkar. På vissa broar runt om i världen har de målat blå räcken och det gör att färre personer hoppar. Blått har nämligen en lugnande påverkan. Så visst påverkar färger stämningen.

  trevlig helg


  Kram Inka

  SvarSlett